Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

BIK

Ljubav

Bikovi su jedan od onih znakova koji nikako ne pristaju na utešne nagrade, a u avgustu će to posebno doći do izražaja. Za slobodne Bikove 2. avgust je značajan datum jer će prosto zračiti i privlačiti ljude, dok će 5. avgust za Bikove koji su u vezi biti pun iskušenja. Zapamtite da je razgovor i kompromis uvek pravo rešenje. Krajem meseca ćete uživati u uzajamnom društvu.

Posao

Početkom meseca avgusta ćete biti inspirisani i nemojte se iznenaditi ako počnete da dobijate sjajne ideje jer će one doći kao rezultat prethodnog istraživanja. Sredinom meseca ćete malo zaobići neka pravila kako bi postigli ciljeve. Srećni dani su vam 22. i 23. avgust. Krajem meseca ćete morati dodatno da istražujete, ali ne brinite, rešenje vam je tačno pred očima.

Zdravlje

U avgustu ćete biti dobrog zdravlja i dobro ćete se osećati. Bićete i duhovno ispunjeni, a mesec će vam biti u znaku druženja.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link