Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

BLIZANCI

Ljubav

Na početku meseca jedna osoba za koju nikada ne biste rekli će ući u vaš ljubavni život, što će vas veoma iznenaditi i od tog momenta očekujte neočekivano. Za one koji pate za novom ljubavi, 2. avgust donosi nove početke. Blizanci koji su u vezi ili u braku će otkrivati nove stvari o partneru, pa će moći zajednički da uživaju u novootkrivenim hobijima. Sredinom meseca ćete se sa voljenom osobom zbližiti na svim nivoima, a krajem meseca ste spremni za sve što budućnost donosi.

Posao

Što se posla tiče, sreća je na vašoj strani ovog meseca. Takođe, sposobnost da više poslova radite u isto vreme će doći do izražaja. Sredinom meseca ćete morati da se udubite u problem i postavljate direktna pitanja kako bi rešili nastali problem. Ukoliko niste zaposleni, 25. avgust vam je srećan dan kada bi trebalo intenzivnije da tražite posao. Ukoliko određene problee ne rešite ovog meseca, sašekaće vas sledećeg meseca.

Zdravlje

Celog meseca ćete zračiti pozitivnom energijom i pucati od zdravlja. Provodite više vremena na svežem vazduhu i u prirodi.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link