Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

JARAC

Ljubav

Jarčevi su zemljani znaci i oni vole da znaju na čemu su, pa tako i u ljubavi. Početkom meseca ćete uspeti da razrešite neke nedoumice koje vas muče duže vreme. Ukoliko ste u vezi spremni ste da vezu podignete na viši nivo. Osobe koje su slobodne će doživeti romantične trenutke sredinom meseca. Vodite računa da ne preuveličavate stvari odnosno da ih ne ulepšavate.

Posao

U avgustu će vam se na poslovnom planu sve brzo dešavati. Biće dosta promena, mada će ciljevi ostati isti. Srećne okolnosti 5. avgusta će vam pomoći da vidite jasnije neke stvari. Sredinom meseca ćete morati svoje pregovaračke sposobnosti da podignete na najviši nivo. Ukoliko žudite da promenite radno mesto ili pak tržite posao, 14. avgust vam je povoljan dan. Rajem meseca problem sagledajte iz svih uglova, ali imajte u vidu da se nekada nepredviđene stvari jednostavno dese i da nije ničija krivica.

Zdravlje

U avgustu ste puni energije i u stanju ste da je usmerite u pravom smeru. Hranite se zdravo i pijte dosta tečnosti, a posebno vodite računa o tome danima kada imate dodatne napore, voćke za užinu su takođe preporučljive.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link