Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2018. godine

Mesec avgust počinje silovito, ali brzo gubi dinamiku i vraća stvari u pravi kolovoz, poručuje mesečni horoskop za avgust 2018. godine. Kako su zvezde promešale karte na polju ljubavi, posla i zdravlja?

OVAN

Ljubav

Mesec avgust je za Ovnove u znaku ljubavi i romantike, čemu će doprineti povoljni aspekti 1. avgusta kada ćete se ozbiljno zaljubiti, a ukoliko ste u vezi ponovo ćete se osećati kao na početku veze. Ukoliko ste razmišljali o romantičnom izletu odnosno begu od stvarnosti sa voljenom osobom, 3. 4. i 5. avgust su idealni dani za to. Do nesporazuma i razmirica može doći već 7. avgusta, ali od tog datuma će stvari krenuti na bolje. Na istoj talasnoj dužini ste 16. u mesecu, a 19. avgusta već pravite zajedničke planove.

Posao

Ceo avgust je u znaku drame i saznanja da se ljudi ne ponašaju uvek onako kako se osećaju niti kako se očekuje od njih. Novac će biti osetljiva tema 2. avgusta. Znanja stečena iskustvom koristite 11. i 12. Avgusta i nemojte biti sebični, delite mudrost. Subota, 21. avgust vam je srećan dan što se posla tiče, a ukoliko tražite posao tog dana šaljite CV. Nemojte privatne probleme prenositi na posao, a posebno 30. avgusta, obiće vam se o glavu.

Zdravlje

U avgustu ćete se dobro osećati i bićete u punoj snazi i formi. Vodite računa da se dobro hranite, posebno 10. avgusta, jer ćete se 11. avgusta prekomerno trošiti. Moguće je da ćete 19. avgusta biti pod velikim stresom, ali potrudite se da kanališete negativne emocije i da ih se oslobodite kroz fizičku aktivnost.

Koje znakove najviše volimo>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

364 Shares
364 Shares
Share via
Copy link