Lifestyle Novi Sad

Novosađanka (20) počela sa kamerom iz sobe, danas zarađuje 10.000 evra mesečno

marija-zezelj

Model i manekenka Marija Žeželj napravila je svetsku karijeru u modnoj industriji. Danas pozira za jedne od najjačih brendova, a njen uspeh je neminovan. Pre nekoliko godina se u medijima pisalo da zarađuje od 5 do 10 hiljada evra, što sada verovatno mnogo više iznosi.

U avugstu 2018. godine potpisala je ugovor sa modnom agencijom i preselila sa u Njujork, a sve je počela sa jednim malim fotoaparatom, piše Blic.

Naime, Marija prvenstveno ušla u svet „Jutjuba“ sa 13 godina kada je poželela da se oproba u „javnom životu“. Nakon toga kreću njeni vrtoglavi uspesi.

Sa 16 godina postaje član jedne od najpopularnijih modnih agencija sa kojom je snimala nekoliko kampanja, ali i osvojile brojne nagrade.

Marija pored uspeha na Jutjub sceni i modelingu, srce publike osvojila sa tinejdžerskim romanom „Moj sladak život“ koji je potpisivala na sajmu knjiga 2016. godine kada je njen štand bio najposećenije.

Nakon potpisivanja u Beogradu usledila je turneja po ostalim gradovima Srbije.

Ali ni tu nema stanja! Žeželjeva poput brojnih multimedijalnih umetnika u inostranstvu izbacuje dve pesme na engleskom jeziku 2017. godine.

Pored singlova, ona je ujedno nastupila i na dodeli muzičkih nagrada u Austriji. Danas je jedna od najpraćenijih ličnosti iz Srbije.

Na Instagram profilu broji blizu 700.000 pratilaca, a njen rad poštuju modni kreatori širom sveta!

Top 10 uticajnih ljudi regionalnog Interneta – modne blogerke zauzimaju 3 mesta

Tamara Obradović

Tamara Obradović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ahahahah ma kako vas sramota nije da bezocno lazete. ova je propala i kao youtuberka, model u pokusakju koji seta samo kineske dizajnere i broji svaki $ u NY.

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link