Magazin Srbija

Majka preminule jutjuberke Kike: Ja sam joj smotala 1. džoint, pila je bensedine i verujem da je nasilno ubijena

kika

Popularna srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić preminula je prošle godine (2021) u decembru, a njena majka Nataša ne miri se sa činjenicom da je više nema.

Kikina majka Nataša Đukić tvrdi da je ubeđena da je Kika preminula nasilnim putem.

– Sedmog decmbra je neko otvorio jutjub kanal sa Kikinim logoom, nakon čega je i prvi objavio da je preminula Kika. Više javno tužilaštvo je tražilo da im ispričam sve detalje. Taj neko je odmah skinuo video. Kada sam saznala da nije u stanu dnevnik sa šiframa, pozvala sam inspektora da ga pitam da li je on uzeo. On je rekao da nije – započela je Nataša, koja je već nekoliko puta naglasila da Kikinoj drugarici sa kojom je jutjuberka bila tog dana ništa ne veruje.

– Ta drugarica je meni javila da je Kiki loše, a ja sam odgovorila da je meni tog dana rođendan i da ću se time baviti kasnije. Ona je od mene napravila majku monstruma – kaže Kikina majka.

Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u telu preminule jutjuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

– Kika bi s vremena na vreme pušila kanabis sa duvanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po celu noć pila je i po dva komada da bi spavala – istakla je Nataša.

Da je Kristina koristila teške droge, kako kaže Nataša, sigurno bi to znala.

– Da se moja ćerka drogirala, ja bih to znala. Ona je došla kod mene prvi put da joj smotam kanabis. Očigledno je da je neko bio kod nje to jutro, ali mi ne znamo ko. Ležala je u nekom čudnom položaju, bila je kao struna. Verujem da je nju neko onesvestio, a zatim i ubrizgao nešto u nju – tvrdi Kikina majka, prenosi Blic.

– Izjavila sam i stojim iza toga, Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju. Ona je dečku rekla da će se baciti sa mosta, otišla je i čekala ga dva i po sata. Tada su je odveli u (Specijalnu psihijatrijsku bolnicu) Lazu Lazarević, gde je i ostala nekoliko dana. Jake lekove za smirenje je pila zbog Bake Praseta. Gde god da je odlazila prilazili su je i vređali. E tu je ona pukla – otkriva Nataša za „Kurir“ i dodaje da se videla sa njim nakon Kikine smrti, „jer je znala da su se pomirili“, rekla je ona za Kurir.

Izvor: Nova

Majka jutjuberke Kike kritikovala Vučića kod Jovane Jeremić, ugasili joj bubicu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link