Magazin

Ruska jutjuberka tvrdi da joj je Beograd uništio život: „Ovo je grad greha, često sam anksiozna i nervozna“

ruskinja
Printscreen

Ova jutjuberka je Beograd doslovno opisala „kao grad greha“ rekavši da izlasci u našoj prestonici dolaze na naplatu nakon samo godinu dana provedenih u glavnom gradu Srbije.

Ruskinja Ksenija koja je izbegla u Srbiju, bežeći od rata u tom delu planete, u proteklom periodu obraćala se javnosti putem svog Jutjub kanala, gde je iznosila svoja zapažanja o boravku u Srbiji i suživotu među Srbima. Ovoga puta, ona je navela da joj je Beograd uništio život, te da je trenutno u depresiji.

Kako objašnjava ova žena, izlasci u Beogradu su neverovatni i neuporedivi sa noćnim životom u Moskvi. Ipak, objašnjava kako je počela da preteruje sa pićem i „ludim provodom“, te sada ne može da se vrati na kolosek.

– Godinu dana je prošlo od kako sam se preselila u Srbiju. Razočarenje nije zbog ljudi ili zemlje, već jer sam ja imala drugačija očekivanja koja Srbija nije ispunila. Beograd je grad greha. Nikada u životu nisam toliko izlazila po klubovima. Nisam ni mislila da ovako nešto postoji.

Muž i ja smo ovde sami sa sinom. Kako nema ko da ga čuva, uvek moramo da se dogovorimo ko ide u provod, a ko ostaje kod kuće. Samim tim, kada izađete, iskoristite svaku priliku da pijete, uživate u provodu i radite lude stvari, ali postoje posledice.

Najore je u ponedeljak, do četvrtka već sve prođe, ali onda ponovo dođe vikend i sve ispočetka, upadnete u taj niz i ne možete da se izvučete, a tu sam ja sada – objašnjava Ruskinja.

Ona dodaje da se zbog takvog načina života konstantno oseća iscrpljeno, umorno i bezvoljno, a tvrdi da ima kratkotrajnu depresiju.

– Stalno se osećam anksizno, nervozno i uvek mi je dosadno. Ovo je neka vrsta kratkotrajne depresije. I svaki put posle izlaska se pitam „da li je vredelo?“, a svaki put kažem sebi da jeste, iako znam da nije tako. Pitam se šta će se desiti sa mojim prijateljima ako ne izlazim i da li će me oni napustiti. Plašim se da ću propustiti nešto zabavno – priča ona.

Priznaje i da njen posao mnogo trpi zbog izlazaka i noćnog života, pa ove godine nije uspela da proslavi svoj Jutjub kanal. Ipak, obećala je sebi da će se potruditi da to popravi.

– Ove godine nisam uspela u svojoj jutjuberskoj karijeri jer sam bila prezauzeta opijanjem i izlascima, ali probaću ponovo i neću odustati – poručuje ona.

Ona je i ranije snimala i objavljivala snimke u kojima priča o Srbiji, a njen video u kom priča kako Rusi ne doživljavaju Srbe kao braću postao je viralan. Takođe, ona je govorila i o 5 stvari koje su je šokirale u našoj zemlji.

Izvor: Telegraf

Ruskinja sa 5 sinova pronašla raj u srpskom selu, tamane sirov grašak i žive u harmoniji s prirodom (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link