Magazin Srbija

Očajna majka jutjuberke Kike o njenoj smrti: Odgovaraće ko treba da odgovara

kika

Kristina Kika Đukić bila je jutjuberka i influenserka, čija je smrt pre dva meseca potresla celu Srbiju. Njena majka Nataša Đukić Veličković ponovo se javno oglasila i prokomentareisala tragični događaj.

Majka pokojne jutjuberke je najavila da će sve detalje izneti u javnost kada ih bude znala.

Nataša kaže da još nije poznato pod kojim okolnostima je preminula njena ćerka, jer toksikološki nalazi još nisu stigli.

– Već je dva meseca prošlo kako naše Kike nema. Svaki dan dobijam na desetine pitanja šta se i kako desilo i zašto se ne oglašavam, ali ključne odgovore nema niko u porodici – napisala je na društvenim mrežama Kikina majka, pa dodala:

– Iako je prošlo dva meseca, nije došao toksikološki nalaz koji je ključni faktor, a od policije nismo dobili informacije po pitanju istrage i šta se desilo kobne noći. Fali nam dosta informacija kako bismo sklopili sliku, ali nam one nisu dostupne.

Kristina Đurić
Foto:screenshot

– Jednom kada porodica bude imala neophodne informacije, oglasiću se povodom svega, pošto ne želim da vas ostavim u tišini, a odgovaraće ko treba da odgovara. Besna sam, očajna i slomljena – poručila je Nataša Đukić Veličković.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine. Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal “K1KA” broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Kristina Đurić
FOTO: DJORDJE KOJADINOVIC / RAS SRBIJA

 

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa različitim vidovima nasilja na društvenim mrežama.

Izvor:Blic

Influenserka Kika bila je meta groznih i sramnih napada Bake Praseta (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link