Lifestyle Vesti Novi Sad

Luxor hit kozmetika iz Mrtvog mora u Novom Sadu

Kozmetika visokog kvaliteta Luxor HB, u čijoj osnovi su minerali iz Mrtvog mora, stigla je čak iz Izraela u Novi Sad. U ponudi su proizvodi za negu lica, tela, kose, kao i proizvodi za negu za muškarce i proizvodi za zaštitu od sunca koje možete kupiti preko online sajta luxorhb.rs ili u Maxton centru, Bulevar cara Lazara 25b. Na ovoj adresi možete dobiti informacije i uveriti se u kvalitet proizvoda koji vas interesuju.

kozmetika-sertifikati
FOTO: Aleksandar Kamasi

Više od 100 proizvoda Luxor Health & Beauty je stiglo iz Izraela u Novi Sad, što predstavlja novost u našem regionu. Ova kozmetika se proizvodi u izraelskoj kompaniji Health & Beauty, a poznata je i izvan granica Izraela, značajno interesovanje izaziva u Evropi i SAD-u zbog velikog izbora proizvoda za negu kože lica i tela i kose. Nekada se ovako negovala Kleopatra, danas poznate ličnosti poput Kristin Davis, Julianne Moore and Susan Sarandon, a sada možete i vi.

kozmetika-nokti
FOTO: Aleksandar Kamasi

Više studija je dokazalo blagodeti minerala Mrtvog mora na čovekovo zdravlje, posebno na kožne probleme kao što su akne, ekcemi, psorijaza, pojava peruti i kurijeg oka.  Dokazano je da pomaže i kod snižavanja krvnog pritiska, pomaže pri regeneraciji ćelija kože, podstiče cirkulaciju, i pruža zaštitu od UVB radijacije. Mrtvo more je jedinstven izvor vitamina i minerala koji čiste, regenerišu i neguju kožu. Jedinstvenost Mrtvog mora vekovima je poznata zbog njegovih lekovitih svojstava, posebnih klimatskih uslova, bogastva različitim mineralima i termalnim izvorima. Visok sadržaj soli, čak 33,7% saliniteta, čini Mrtvo more najvećim spa mestom na Zemlji. Voda obogaćena sa čak 21 mineralom od davnina je poznata kao lekovita i blagotvorna za telo i um.  U periodu Rima, more je privlačilo mnogo posetilaca i ljubitelja spa tretmana. Smatra se da je i Kleopatra bila zaljubljena u lekovitu vodu i blato iz Mrtvog mora, toliko da je molila Marka Antonija da osvoji ovu regiju kako bih imala neiscrpan izvor svojih omiljenih tretmana.

Blaga klima sa dosta sunčanih dana, vazduh obogaćen kiseonikom i mineralima obogaćena voda čine savršenu spa kombinaciju. Visok sadržaj kalcijuma, natrijuma i sulfora obezbeđuje detoksikaciju kože i temeljno čišćenje pora, magnezijum i cink obezbeđuju brzu regeneraciju kože dok visoka koncentracija bromida i kalijuma ima funkciju relaksacije kože i održavanje prirodne vlažnosti.

kozmetika-iz-izraela
FOTO: Aleksandar Kamasi

Health&Beauty kozmetika je proizvedena na bazi minerala Mrtvog mora, obogaćena vitaminima, ekstraktima biljaka i aromatičnim uljima. Rezultat je zdrava i blistiva koža. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu sa ISO i GMP standardima. Proizvodi nisu testirani na životinjama i najveći deo proizvoda ne sadrži paraben.Svi ponuđeni kozmetički proizvodi uvoze se u Srbiju zvanično, a njihov kvalitet potvrđuju odgovarajući sertifikati.

O sastavu proizvoda možete naći na online prodavnici luxorhb.rs, ili ih možete posetiti u novootvorenom izložbenom prostoru u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 25b u Maxton centru.

Već sledećeg meseca vas čekaju popusti i pogodnosti što se tiče ove izraelske kozmetike, a kako biste bili u toku možete ih pratiti i putem Facebook stranice ili im se javiti na 066 547 8480 i office@luxorhb.rs.

Više o aktuelnim trendovima

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link