Novi Sad Uncategorized

Luksuzni apartmani u Novom Sadu po ceni hostela

Luksuzno opremljeni apartmani u „pametnoj zgradi“, besplatan parking i pogled na Frušku goru, samo su neke od odlika Laguna apartmana. Ovde bukvalno imate luksuz hotela sa pet zvezdica po ceni hostela u Novom Sadu.

U Laguni trenutno, za one koji dolaze u Novi Sad, ali i za Novosađane koji žele malo da se osame, u ponudi imaju dva lux apartmana – Gold i Silver. U njima je moguć boravak tokom jednog dana, dva ili više, u zavisnosti od želje gostiju. Oba apartmana su po 30 metara kvadratnih površine, i oba imaju prelepu terasu sa pogledom na Bulevar Evrope i  obronke Fruške Gore.

lux-smestaj-novi-sad

Smešteni su na Bulevaru Evrope, u novom, modernom kraju i imaju siguran i besplatan parking. U prizemlju je  kompletno snabdeven supermarket Univerexport, kao i Koncept bar, gde gosti mogu da popiju kafu, jedu ili uveče da izađu.

Stan na dan Novi Sad

Sama zgrada ima energetski pasoš, pa gosti sami regulišu temperaturu, leti i zimi. U apartmanima je hrastov parket, italijanska keramika, dizajnerski nameštaj po meri… Tu je i sve što vam je potrebno za kupatilo, od šampona i kvalitetnih peškira do fena i pegle kao i sve potrebno od začina i stvari za pripremu hrane. Kada je o tehnici reč, apartmani Laguna imaju odličan i besplatan Wi Fi, frižider, mikrotalasnu pećnicu, LCD TV, šporet sa rernom…

Apartmani Novi Sad vam omogućavaju toplu kućnu atmosferu za razliku od sterilnih i skučenih hotelskih soba i privatnost za razliku od hostela.

Pored luksuza, novih i kvalitetnih materijala, jedna od ključnih prednosti Laguna apartmana je cena. Iznajmljivanje apartmana Gold na jedan dan košta 30 €, a Silver – 25 €.

Sa odličnom lokacijom (svega 10 minuta udaljenosti od autoputa, blizine centra grada i Fruške gore), prijatnim i kvalitetnim enterijerom, opremom i nameštajem  vrhunskog kvaliteta, prelepim sunčanim terasama, apartmani Laguna se izdvajaju u sve većoj ponudi opcije stan na dan u Novom Sadu.

Jedan celokupni osećaj doživećete počevši od okoline, zgrade, hodnika, lifta, apartmana, pogleda i komfora.

Gosti su na Booking.com dali veoma visoku ocenu 9,8.

Proverite zašto.

www.apartmanilaguna.com
www.instagram.com/apartmanilaguna
Rezervacije apartmana na telefon: 063/827-555-2

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

77 Shares
Share via
Copy link