Magazin

Čitava okolina zrenjaninskog Linglonga prekrivena zamkama za srne

srna
Foto: ilustracija

Čitavu srpsku javnost uznemirio je nedavni snimak sa zrenjaninskog gradilišta fabrike Linglong, a na kojem se vide dva kineska radnika kako u dvorištu gradilišta deru životinju, koja je najviše ličila na mačku.

U saopštenju koje je kompanija objavila nakon što je snimak dospeo u javnost kategorično se negira da je u pitanju bila mačka, već zec kojeg su radnici kupili od lokalnih lovaca, a dodaje se i da su akteri snimka udaljeni sa posla.

Najnovije informacije koje dolaze sa istog područja upućuju da možda nije ni zec…

Naime, nedavno je na adresu redakcije portala List Zrenjanin pristigla informacija o postavljanju zamki za srne u blizini naseljenog mesta Ečka. Tačnije, nedaleko od lokacije na kojoj se gradi najveće postrojenje za proizvodnju guma kineske kompanije „Linglong”.

Kako bi potvrdili tačnost informacije novinari pomenutog medija kontaktirali su Milenu Romaneli, upravnicu lovišta Lovačkog udruženja Grada Zrenjanina.

– Prvi put nam se dogodilo da u lovištu oko naselja Ečka, gde su šumarci, nalazimo postavljene zamke za srne i ostalu divljač. Odmah smo obavestili policiju koja je izašla na teren i obavila uviđaj. Lovci pažljivo pretražuju šumu, mada ih je jako teško uočiti. Primetili smo da se oko Ečke smanjila srneća divljač, ali to smo pripisivali njihovoj migraciji zbog gradnje koja se odvija u njenoj neposrednoj blizini. Međutim, sada vidimo da je ceo teren prekriven zamkama za divljač – potvrdila je Milena Romaneli.

Bokser sa 2 pajtosa pucao iz sačmare u mladu medvedicu u zimskom snu pa završio u komi

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Pa neka dokažu da su ih poslali kyći. To je bar lako Šarena laža. Mnogo gore je nešto drugo. Kinezi vize totalno nfosvetlje bicikle preko nadvožnjaka kod autibuske noću i to stredinom puta. Pitanje je samo dana kada će doći do udesa. I opet nikom ništa. Pa Zrenjanici samo napred. U nove radne pobede. Glasali ste , uživajte.

  • Vau! Nije macka a ni zec mozda je srna! Zaista kako se samo usudjuju da jedu srndace i zeceve?!! Sramota jedna da se
    ovo desava u jednoj zemlji osvedocenih vegetarijanaca!

OGLAS

3K Shares
3K Shares
Share via
Copy link