Magazin

Lekari napravili špalir za Vučića, umesto da on klekne pred njima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uželeo se medijske pažnje, pa je u rano nedeljno jutro (20. decembar) krenuo put Kruševca, gde je otvorio još jednu nedovršenu bolnicu. Osoblje bolnice moralo je da dočeka predsednika uz “najviše počati”.

Nekoliko desetina medicinara napravilo je špalir Vučiću, Gašiću i ostalim glavešinama.

Na društvenim mrežama povela se polemika, a mnogi su mišljenja da lekarima treba da se oda počast koji se svakodnevno u crvenim kovid zonama bore za živote pacijenata.

– E, moji vi. Špalir za predsednika (?!), za onog koji treba da klekne pred vama – napisala je jedna od korisnica Tvitera, a preneo portal Direktno.

Sa njom su se složili i ostali na društvenim mrežama, a neki od njih su otišli korak dalje, okrivljujući ove lekare da ovakvim gestom i špalirom za Vučića nisu postupili fer ni prema kolegama žrtvama ovog opakog virusa.

– Oni stoje mirno pred čovekom koji im nije obezbedio ništa da bi se borili sa Covidom-19, ali su ovim činom ponizili sve one lekare koji su izgubili živote boreći se sa neadekvatnom opremom i koji su rizikovali svoj život jer sem laži i obećanja nisu dobili ništa – dodala je još jedna od njih.

Lekari Vučiću ili Vučić lekarima? Ko kome zapravo treba da se pokloni i oda počast?

5 paranormalnih izjava predsednika Vučića tokom posete kovid bolnici

Avatar

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ovo nije istina nema sanse. Ovo su ljudi statisti, njegovi botovi. Mi nikad ali bas nikad nemamo iste uniforme, posebno ne klompe posto sve sami kupujemo. Dalje ne bih komentarisala.

176 Shares
176 Shares
Share via
Copy link