Beograd Magazin

Lažna zubarka oštetila 40 pacijenata, objavljivala montirane fotografije i krala identitete

lažna zubarka
Foto: Snežana Krstić/Instagram/dadopolumentaofficial, Facebook/Snezana Aleksic

Snežana S. (48) optužena je da je bez neophodne diplome Medicinskog fakulteta pružala estetske usluge u stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, sve dok nije privedena zbog nadrilekarstva. Ovaj slučaj šokirao je javnost u Srbiji, a pretpostavke su da je oštetila oko 40 pacijentkinja.

Pomenuta zubarka imala je salon u Beogradu na vodi, a na društvenim mrežama često je kačila obrađene fotografije sa poznatima, pretpostavlja se kako bi na internetu stvorila lažnu sliku o sebi.

Snežana S. sumnjiči se da se, u periodu od novembra 2021. godine pa do dana podnošenja krivične prijave, u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga antiejdž medicine sa navodno stečenim zvanjem „doktor stomatologije“ i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena Snežana S. registrovala u Agenciji za privredne registre za delatnost „stomatološka praksa“.

Protiv lažne zubarke je Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nadrilekarstva i falsifikovanja isprave. Ona je radila od maja 2021. godine, pa sve do marta 2024. godine bez odgovarajuće stručne spreme.

Prema navodima iz optužnice koja je podginuta protiv osumnjičene Snežane Stević, ona je falsifikovanu lažnu diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, sa zvanjem doktora stomatologije, navodno izdatu 1999. godine overila kod notara, a potom ju je upotrebila u dva navrata i sve to kako bi dobila licencu, pisao je Blic ranije.

Ono što je još više šokiralo javnost jeste imidž koji je lažna zubarka gradila na društvenim mrežama.

Tako je nadrilekarka objavljivala fotografije sa poznatim ličnostima, hvalila se luksuznim životom, bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa pratiocima i virtualnim prijateljima.

Na profilnoj fotografiji na svom Fejsbuk profilu osumnjičena je držala fotografiju sa popularnim pevačem narodne muzike Dadom Polumentom. Ipak, do obrta je došlo kada se oglasila supruga pevača, Ivona Polumenta.

Ona je tada otkrila da je reč o montiranoj fotografiji.

„Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći“, napisala je Ivona i objavila originalnu fotografiju.

Ipak, to nije jedina fotografija koju je lažna doktorka ukrala. Ona je maltena ukrala identitet stranoj influenserki.

Zubarka je njene fotografije montirala tako što je stavljala svoje lice.

Izvor: Nova

Lažna zubarka živela na visokoj nozi: Luksuzni hoteli, skupa kola i redovne posete Dubaiju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
42 Shares
Share via
Copy link