Magazin

Lažna zubarka živela na visokoj nozi: Luksuzni hoteli, skupa kola i redovne posete Dubaiju

lazna-zubarka
Foto: Društvene mreže

Snežana Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote „BV Dental Estetic“ na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom.

Kako piše „Blic“, ona je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče brojne fotgrafije koje je delila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

lazna-zubarka-2

Osumnjičena lažna zubarka redovno je odlazila u Dubaiji.

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan Salon lepote na Novom Beogradu.

Foto: Društvene mreže
Foto: Društvene mreže

Nudila neverovatne popuste na tretmane

Kako su mediji pisali, osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem „doktor stomatologije“ i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, a nakon što je podneta krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.

lazna-zubarka-4
Foto: Društvene mreže

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Sa lažnom diplomom radila kao doktor stomatologije

Snežana S. je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine sa navodno stečenim zvanjem „doktor stomatologije“ i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine.

Za diplomu je nakandnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (1976) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV dental estetic“, sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Nadrilekarka sa lažnom diplomom „ulepšavala“ žene u Beogradu, pa završila iza rešetaka

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
43 Shares
Share via
Copy link