Lifestyle Magazin

„Udahnula sam kuhinji novi život, a potrošila samo 1.300 RSD“ (VIDEO)

kuhinja
Foto: Printscreen

Nema lepšeg osećaja od onog kada renovirate svoj stan ili sami obavite neke sitne popravke i kozmetičke promene u njemu, a uštedite novac.

Bet koja stoji iza TikTok profila @athomeinnumber30 podelila je „uradi sam“ video u kom je pokazala kako je transformisala svoju kuhinju za samo 10 funti, što je 1.300 dinara.

Koliko je uspešno preuredila tu prostoriju, govori i to da su određeni ljudi koji su pogledali njen video pomislili da je reč o potpuno drugoj kuhinji, piše Zadovoljna.rs.

Bet na TikToku redovno deli jeftine savete za preuređenje enterijera, a u najnovijem snimku prokomentarisala je kako je kuhinjske elemente ofarbala farbom od 10 funti, čime su oni dobili potpuno nov izgled.

Tokom kratkog videa, Bet je pokazala kuhinju pre i posle, otkrivajući kako je prostoru dala luksuzan novi izgled tako što je svoje kuhinjske ormariće prefarbala od zelene u tamnosmeđu.

@athomeinnumber30

Replying to @Gareth G Man Cadge Wilko should sponsor me at this point😅#worsthouseonthestreet #homediyproject #budgetrenovations #homeaccountuk #kitchenrenoonabudget #renovatingourhome

♬ original sound – Number 30 | home + renovation

Ona je koristila boju za brzo sušenje ormara i nameštaja, po ceni od samo 10 funti za limenku od 750 ml. Ispod snimka je otkrila da je očistila sva vrata šećernim sapunom, pre nego što je dodala samo dva sloja boje na prednju stranu.

Takođe je priznala da nije bilo potrebe da se drvena vrata prethodno bruse.

Njeni pratioci oduševljeni su novim izgledom te prostorije.

Izvor: Zadovoljna.rs

Srbin ogorčen jer komšija renovira stan usred januara: „Ovakav stepen bezobrazluka nigde ne postoji“

11 Shares
Share via
Copy link