Magazin

Koronaške muke Cece Ražnatović: Troškovi su jezivi, a prihodi nula

„Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Čoli, Lukasu, Breni… A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice, i mi smo živa bića koja treba da opstanu“, požalila se pevačica Ceca Ražnatović medijima po povratku iz Lucerna, gde je prethodno veče nastupala, piše portal Nova.

Pomislio bi čovek da Ceca zbog korone nema ‘leba da jede.

Istini za volju, sigurno je da su njeni gubici neuporedivo veći u odnosu na ostatak “radničke klase”, jer su desetine hiljada evra za jedan nastup mnogo veća količina novca u odnosu na nekoliko desetina hiljada dinara, koliko prosečan Srbin zaradi za čitav mesec, i to ako je imao sreće da ne ostane bez posla tokom globalne pandemije.

Ipak, osim novca, pevačici fali i energija publike, koju oseća tokom nastupa, pa je osim honorara, uspela da nadoknadi i taj nedostatak.

“U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da se nose maske u zatvorenim prostorima, na ulicama ne. Potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačiji. Oni su rigorozniji, verovatno zato što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali”, ispričala je ona o stanju o Švajcarskoj, doletevši biznis klasom na Aerodrom Nikola Tesla.

I dok tako većina Srbije sažaljeva “jadne pevače”, verovatno tako skrećući misli sa svojih muka, estrada će nastaviti da biva “siromašna”, ali u svojim luksuznim nekretninama i BMW automobilima.

Srpska estrada traži pomoć od države

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pomoci estradi smejurija,kako ih Nije sramota.Ko ih je teri da se bave Tim poslom sto se nisu uvatili lopate I guske I radili kao medicinske sestre I tehnicari nego se ceo zivot kerebece a sad graze pomoci,sramota!Zasto I’m pevanje I zabava Nije bio usputni poso us neki normalan poso Koji bi I’m I u teskim vremenima donosio prihod.Nego ne oni hoce lako do hleba da dodju!SRAMOTA!!!!Sad su I’m Svi krovi sto nemogu da zive na visokoj nozi,mars na njivu lopate u sake

890 Shares
890 Shares
Share via
Copy link