Magazin

Jovana Jeremić baca se na pisanje pesama za srpsku estradu, želi da bude nova Marina Tucaković

Jovana Jeremić već godinama vedri i oblači srpskom medijskom scenom, a svaki njen potez privlači pažnju javnosti.

Pored već čuvenih filozofskih umotvorina tzv. „Jovanizama“, kojima zabavlja svoje fanove, izgleda da je odlučila da se oproba kao tekstopisac, a kako kaže njene pesme će imati „priču, dubinu i težinu“.

I to nije sve – ne planira da ih sama peva, već da ih piše za našu estradu, a prvu planira posveti našoj poznatoj pevačici, koja još nije ni svesna „poklona“ koji joj sprema.

Naime, Jovana se osvrnula na čuvenog tekstopisca Marinu Tucaković sa kojom je, prema njenim rečima, bila u jako dobrim odnosima i samim tim istakla da bi ona mogla da je nasledi, piše Telegraf.

– Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena posle smrti Marine Tucaković. Ja sam neko ko vrlo voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gde ću da živim, krenuću da pišem pesme za pevače.

Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković. Ona je mene mnogo volela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pesmu – rekla je Jeremić u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Potom je takođe otkrila i kome će njena prva pesma biti dodeljena.

– Moja najveća inspiracija je Aleksandra Prijović. Ekskluzivno ću ti reći, moja prva pesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pesmu ću joj ja pokloniti.

Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja Zvezde Granda. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru – otkrila je Jeremić i dodala:

– Ja neću pisati pesme droga, s*ks, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd. Moje pesme će imati priču, težinu i dubinu. Negde slično onom što voli da peva Ceca i Aleksandra Prijović.

Možda budem uspešna, a možda budem i neuspešna, ali ću da pokušam. To je zato što su „Jovanizmi“ doživeli neverovatnu popularnost. Poslednji koji sam u nedelju smislila glasi ovako: „Najpre sam ostala sama kao pas, a onda postala jaka kao vuk“.

Izvor: Telegraf

Jovana Jeremić s ponosom predstavlja novi stan: „Zdrava erotika, kao Monika Beluči“ (FOTO)

404 Shares
404 Shares
Share via
Copy link