Magazin Poznati

Konstrakta sebe ne vidi kao zvezdu i nije se navikla na popularnost (VIDEO)

konstrakta-eu

Konstrakta kaže da sebe ne doživljava kao zvezdu, te da se i dalje navikava na činjenicu da joj drugi pružaju takav tretman.

– Pre sam živela u malom stanu, a sada se za mene rezervišu apartmani s velikim sobama i terasama – rekla je Konstrakta u emisiji „Nedeljom u dva“, na HRT-u.

Umetnica je u više navrata isticala da je veoma skromna, kao i da njen život van kamera izgleda poput onog koji živi „sav običan svet“.

– Sve zanima šta Konstrakta ima da kaže, ali Konstrakta je samo obična žena sa šiškama i mladežom – rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Evroviziju je do ove godine, kako je ispričala, pratila iz ugla prosečnog gledaoca, a ne muzičara, a učešće na najvećem muzičkom takmičenju za nju je bilo nezaboravno iskustvo.

– Nisam takav tip. Pratim kao većina onih koji sednu kada dođe finale, sedneš i odgledaš, kladiš se ko će proći…Ta vrsta zabave. Do ove godine nisam znala ni kakva su pravila, ni koji je sistem glasanja. Evo, sad sam se upoznala s tim – priznala je Konstrakta, koja je u Torinu sa pesmom „In corpore sano“ osvojila visoko 5. mesto.

Izvor: Lepa & Srećna

Ko je i zbog čega skinuo Konstrakti mladeže sa lica?

oznake

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap