Moda Top 10

Karirano, volim te karirano

Na veliku ponudu kariranih košulja u buticima smo navikli, a sa pojavom trenda oblačenja kariranog od glave do pete, ponuda ovog printa i na ostale odevne delove i aksesoare se znatno proširila. Pogledajte samo mali deo garderobe sa printom koji smo odabrali za vas.

Koton

Ova suknja je pravi predstavnik kariranog, i što se printa tiče, i boja. Model je sa širim trakama sa strane, koje možete po želji ili neobavezno vezati ili mašnu napraviti.

koton-haljina-karirano

Zara

Prelepi karirani kaput od buklea, klasičan model, u kome ćete se svakako isticati zahvaljujući printu. Sam print je u jesenjim tonovima, a na džepovima nije klasičan karo, već na rombove.

zara-kaput-karirano

Mango

Prelepa haljina od trikotaže u tamno plavoj boji dugih rukava, idealna za poslovne prilike. Pravi model za hladne dane, sa kopčanjem na leđima.

mango-haljina-karirano

Ps Fashion

Pantalone sa uzanim nogavicama, a gore su opuštene forme sa učkurom. Boje su jesenje, a model je praktičan pošto ga možete nositi u opuštenim prilikama, kao i na posao.

ps-pantalone-karirano

C&A

Spavaćica u kombinaciji crne i bele boje, sa dugim rukavima, izuzetno prijatna za spavanje. Kada bi se pojavili negde u ovoj spavaćici, niko vas ne bi čudno gledao pošto slobodno može da se nosi i kao tunika.

CA-spavacica-kairano

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link