Beograd Magazin Vesti

Novi detalji kanibalizma u Beogradu: Bolesni sin ima 39 godina, normalno je razgovarao sa policijom

Gogonjski rit kanibalizam
Foto: ScnShot Novosti.rs

Stanari zgrade u Glogonjskom ritu dali su izjave novinarima prestoničkih medija. Prema njihovim rečima, niko nije slutio na situaciju koja je šokirala prvo policiju, a zatim i ceo region.

Sin je razgovarao normalno sa policijom koja je obila vrata i ušla u stan. Nisu ni znali da ima još nekoga u stanu iz kog se širio smrad, svi su se šokirali kada su ga videli.

Sumnja se da je sin više od nedelju dana krio očevu smrt i hranio se mesom sa njegovog tela.

Ovaj jeziv slučaj šokirao je Beograđane, a telo preminulog muškarca poslato je na obdukciju i za sada nema informacije da li je muškarac ubijen ili je preminuo prirodnom smrću. Njegovo telo pronađeno je, kako se procenjuje, sedam dana nakon smrti u jednoj sobi u stanu u ovom beogradskom naselju.

Horor je otkriven kada su stanari zgrade pozvali policiju da se žale na nesnosan smrad koji se širio iz stana porodice Milošević.

– Zgradom se širio smrad, primetili smo da u stanu nedelju dana ne gori svetlo i da su prozori otvoreni i kad je hladno i pada kiša. Policija je došla 20 minuta nakon prijave, obili su vrata stana i šokirali se kada su videli šta se nalazi unutra – pričaju komšije.

Kako kažu, sin preminulog muškarca ima 39 godina i mentalno je oboleo, ali je, kada ga je policija pronašla u jednoj sobi u stanu sa njima pričao normalno.

– Sina su izveli napolje i isptivali ga. Policija nam je posle rekla da ga vode odmah u psihijatrijsku ustanovu, ništa više od toga o njemu ne znamo – kažu komšije.

Komšije dodaju da su pre pola godine zvali Socijalno i molili ih da pomognu ocu i sinu koji su živeli jako teško, ali da niko nije došao da ih obiđe i pruži im pomoć.

– Rekli smo im da žive u teškim uslovima, da se ne kupaju, da je sin bolestan a čovek star, ali niko nije došao. Da su došli na vreme, ovo se verovatno ne bi desilo – pričaju uznemireni stanari zgrade.

Komšije dodaju i da majka mladića živi u obližnjem naselju Kotež, ali da ih nije obilazila.

Meštani Glogonjskog rita preminulog muškarca poslednji put su videli pre oko nedelju dana. Išao je, kako kažu, do prodavnice. O njemu meštani, komšije i zaposleni u lokalnoj prodavnici, imaju lepo mišljenje.

– Bio je dobar čovek. Poslednje dve, tri godine su on i sin živeli u ovoj zgradi. Nismo imali nikakvih problema s njima – kaže Milorad Kitanovski.

Kako kažu meštani zgrade u kojoj su otac i sin živeli, nesrećni mladić (39) gotovo nikad nije izlazio iz stana, a kada jeste išao je samo do raskrsnice. Komšije kažu da je mentalno oboleo i da sam o sebi nije mogao da brine…

– Često smo ih čuli da se svađaju, otac je radio sve, išao po hranu, brinuo o njemu.. teško su živeli. Razgovarala sam s ocem samo u prolazu, sin nije ni izlazio iz stana, retko smo ga viđali – kažu oni.

(Blic, Novosti)

Mediji od smrti i raka prave senzaciju, a mi zbunjeni i preplašeni

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

80 Shares
Share via
Copy link