Beograd

Psihički oboleli mladić hranio se ostacima oca koji je umro u porodičnom stanu u Beogradu

Beogradska policija je, nakon prijave komšija, u jednom stanu u naselju Glogonjski rit pronašla telo muškarca koji je bio mrtav najmanje sedam dana. U stanu su takođe zatekli i psihički obolelog mladića koji se najverovatnije hranio ostacima svog oca. Mladić se nalazi na ispitivanjima na Infektivnoj klinici, a telo pokojnika prebačeno je u Zavod za sudsku medicine kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nakon prijave, policija je mislila da je reč o još jednom slučaju čoveka koji je umro sam, zaboravljen od svih. Ipak, po ulasku u stan našli su i njegovog psihički bolesnog sina koji, otkako je otac umro, nije imao šta da jede, nije mogao sam do prodavnice, pa je preživeo hraneći se očevim mesom, prenosi Blic.

Prema nepotvrđenim informacijama koje su preneli beogradski mediji, muškarac je mrtav najmanje sedam dana, a za sada se ne zna kako je preminuo. Sve je otkriveno zbog nesnosnog smrada koji se danima širio iz stana, zbog čega su komšije pozvale policiju i vatrogasce.

Mladić je hitno je prebačen na Infektivnu kliniku, gde će biti urađeni svi potrebni testovi, a telo pokojnika je poslato na Institut za sudsku medicinu, gde će biti utvrden tačan uzrok smrti.

Skidali crnu magiju za sitnih 500.000 evra

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


84 Shares
Share via
Copy link