Magazin

„Glumac hanibal“ nije jedini psihopata u svojoj porodici: Otac imao seksualnu tamnicu, deda zlostavljao ćerku

armi
Foto: CHRIS DELMAS/AFP, Getty Images

„Glumac hanibal“ je nakon stravičnih optužbi dobio blokadu Holivuda.

Armi Hamer, glumac koji je pre tri godine optužen za kanibalizam i silovanje 2017. godine neće biti pravno kažnjen, a sada su osvanule i novi stravični detalji koji se tiču prošlosti njegove porodice.

Armi je ubrzo postao poznat kao „glumac kanibal“ nakon čega su mu se sva vrata u Holivudu zatvorila. Ipak, okružno tužilaštvo u Los Anđelesu donelo je odluku da neće podići optužnicu protiv njega, nakon što se godinama istraživalo da li je izvršio silovanje 2017. godine.

Međutim, istorija Armijeve porodice takođe nije na dobrom glasu.

Šuška se da je njegov otac, koji je nedavo preminuo, Majkl Hamer bio umešan u najveći skandal sa umetničkim prevarama u Njujorku, te da je ispod središta kompanije Hamer imao „seksualnu tamnicu“. Već neko vreme, strani mediji prenose da je i on imao izopačene seksualne fantazije koje je sprovodio tajno.

Da stvar bude gora, njegov deda, Džulijan Hamer je potomak čoveka koji je ubio drugog čoveka zbog kockarskog duga, a sam Džulijan je navodno seksualno zlostavljao svoju ćerku Kejsi.

Ove stvari nikada nisu zvanično potrvđene, a takođe nijedan član prodice Hamer nikada nije odgovarao za svoje „dela“, piše magazin Cultured, a prenosi Telegraf.

4 odvratna i opasna zanimanja kojima su se ljudi ranije bavili, a koja više ne postoje

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link