Lifestyle Magazin

Jelenu Dokić isprozivali zbog viška kilograma, teniserka besna: Prestanite da me osuđujete!

jelena-dokic-kilaza
Foto: Profimedia

Jelena Dokić je godinama vodila bitku sa kilogramima, a onda je zahvaljujući ishrani koju su joj prepisali nutricionisti uspela liniju da dovede u red. Često je govorila o svojoj borbi i isticala da je ponosna na sebe jer je uspela da smrša.

Novom figurom se hvalila i na Instagramu, ali se ponovo vratila na staro.

Teniserka se pojavila na Australijan openu u ulozi voditeljke i prisutne zaprepstila novim izgledom. Bivša teniserka je ponovo nabacila preko 15 kilograma, a to je izazavalo lavinu kritika na društvenim mrežama, piše Still.

dokic

Čini se da su joj ove kritike i te kako zasmetale, pa je rešila da zlim jezicima odgovori putem društvene mreže. Ona je objavila svoju fotografiju ispod koje je napisala:

“Ne mogu da verujem da ponovo moram o ovome da pišem. Opet me prozivaju zbog izgleda i čitam komentare na razne članke gde se piše samo o mojoj kilaži i izgledu i to je odvratno. Prestanite više sa tim! Ne radi se samo o meni već i o drugima, posebno kada su žene u pitanju. Ovo je ozbiljan problem i nešto sa čim se žene suočavaju stalno. Rekla sam već više puta i kazaću opet – prestanite da komentarišete moju težinu i izgled”, počela je Jelena.

“Nije lepo i stvarno je glupo. Ja sam jaka i mogu da izdržim i zaista me ne zanimate, ali ću u javnosti da kažem šta mislim. Takvim stvarima možete da povredite drugu osobu o kojoj ne znate ama baš ništa i ne znate kroz šta prolaze. Prestanite da me osuđujete zbog kilaže i izgleda. Da li određujete to da li sam dobra osoba po mom izgledu? Dobijam komentare i pitanja ‘Zašto si toliko debela?’ ili pišu da sam neprepoznatljiva i moj ‘omiljeni’ komentar je “Šta ti se dogodilo’. Pa, recimo da su mi se dogodila svakakva sr**a, ali se borim i to nije nešto što vas zanima, već samo moj izgled i kilaža.”

Na društvenim mrežama su se pojavile i određene slike koje su očigledno “fotošopirane”

“Vidim i kako neki prepravljaju moje slike i da na njima izgledam još veće, iako se jasno na njima vidi kolika je disproporcija između moje glave i tela. Odvratno je i ljudi koji to rade treba da se srame zbog toga. Sramota treba da bude i one koji pišu članke o tome. Da li biste isto pisali da je vaša sestra, majka ili ćerka u toj situaciji? Razmišljajte malo o tome.”

Na kraju je imala jasnu poruku za sve.

“Ja nikada nisam krila da imam problem sa mojom kilažom. Uvek sam se sa tim borila, još od kad sam upala u depresiju, ali se ne stidim toga. Nastaviću da radim na sebi, ali ne zbog izgleda, već da bih bila zdravija. Hvala svima koji me podržavaju, to mi mnogo znači i volim vas sve”, zaključila je Jelena Dokić.

Jelena Dokić raskinula vezu dugu 19 godina: Teško je, moraću ponovo da naučim da hodam

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
85 Shares
Share via
Copy link