Lifestyle

Jelena Dokić raskinula vezu dugu 19 godina: Teško je, moraću ponovo da naučim da hodam

jelena-dokic-momak
Foto: Instagram/Jelena Dokic

Bivša teniserka Jelena Dokić iznenadila je svoje pratioce objavom na Instagramu.

Tridesetosmogodišnja Srpkinja koja živi i radi u Australiji svojim pratiocima otkrila je da je raskinula devetnaest godina dugu ljubavnu vezu sa hrvatskim teniskim trenerom Tinom Bikićem.

Dokićeva je uz zajedničku fotografiju iz srećnih dana istakla da joj je odluka o razlazu teško pala, ali da svom nekadašnjem emotivnom partneru želi sreću u daljem životu.

– Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno.

Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući.

Dala sam ovoj vezi sve, svoje srce i dušu, toliko sam se borila do kraja, ali na kraju nije bilo dovoljno, ali se nadam da me još uvek čeka sreća i ljubav negde tamo.

Ovo je teško, boli me, povređena sam, izgubljena i trenutno je sve u tome, da ustanem iz kreveta ujutru. Moraću ponovo da naučim da hodam, pre nego što budem mogla ponovo da trčim, kada je u pitanju ljubav i sreća, ali daću sve od sebe ovom procesu izlečenja.

Borac sam i boriću se do kraja. Moja snaga volje da idem dalje i živim ponovo će biti na ispitu, ali sam to prošla i ranije, pa se nadam da ću opet uspeti.

Poštujte moju privatnost, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži.

Hvala mojoj porodici i svim onim koji su mi uputili telefonski poziv. Vaša dobrota mi mnogo znači. Volim vas sve i vratiću se nadam se jača i na mnogo boljem mestu – napisala je Jelena.

Podsetimo, Jelena poslednjih godina radi kao sportski komentator, a napisala je knjigu pod nazivom „Nesalomiva“.

U autobiografiji je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu i torturu je prošla sa ocem Damirom, koji je bio njen menadžer, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma.

Jelena Dokić prolazi kroz životnu dramu, objavom na Instagramu zabrinula fanove

114 Shares
114 Shares
Share via
Copy link