Svet

Isplivale jezive fotografije posle nestanka Ane Volš: Brajan kupuje testeru i sredstva za čišćenje

Brajan Volš suđenje
Foto: Screenshot / YouTube / Fox News

Tokom suđenja Brajanu Volšu, osumnjičenom da je ubio suprugu Anu Volš, prikazane su fotografije koje su snimile sigurnosne kamere, ana kojima se vidi Brajan kako kupuje testeru za metal i hrpu sredstava za čišćenje.

Na jednoj od fotografija vidi se i kako baca tešku crnu kesu za đubre u kontejner samo nekoliko sati nakon što je njegova supruga misteriozno nestala, prenosi Kurir.

Na crno-belim fotografijama snimljenim sigurnosnim kamerama vidi se Brajan sa maskom na licu kako u kolica trpa kante, testeru za metal, frotirske peškire, čekić, zaštitno odelo, krpe, kese za smeće i sredstva za čišćenje, navodi se u izjavi tužioca u slučaju, piše Njujork post.

brajan-vols-kupovina
FOTO: QUINCY DISTRICT COURT

Slike – zajedno sa podacima o lokaciji s mobilnog telefona Volšovog najstarijeg deteta prikazuju osumnjičenog kako „sam u Louvesu kupuje predmete potrebne za komadanje ljudskog tela i čišćenje mesta zločina“, napisali su tužitelji.

Na drugoj fotografiji visi se kako Brajan baca nešto što izgleda kao teška crna vreća za smeće u kontejner ispred stambene zgrade u Masačusetsu, piše Dejli mejl.

Fotografije su najnoviji dokaz protiv Volša, optuženog za premlaćivanje nasmrt svoje supruge Ane u porodičnoj kući, prije nego što ju je isekao, spakovao u vreće i njene ostatke bacio u nekoliko kontejnera u januaru.

Telo 39-godišnje Ane Volš, majke troje dece još nije pronađeno. Ali policija kaže da ima hrpu posrednih dokaza koji povezuju njenog supruga sa zločinom, kao što su fotografije, njena odeća koju je navodno bacio i pretraživanja Gugla za koja kažu da je proveo tražeći informacije o tome kako se rešiti tela.

brajan-vols-kupovina-2
FOTO: QUINCY DISTRICT COURT

Tužitelji tvrde da je Brajan ubio Anu, nakon što je otkrio njezinu aferu. Naime otkriveno je da je Ana provela je Dan zahvalnosti u Dablinu sa misterioznim ljubavnikom i to nekih mesec dana pre nego što ju je muž Brajan ubio na Novu godinu.

To se prema navodima Njujork posta nalazi u novim sudskim podnescima. Neidentifikovani ljubavnik, kako piše Dejli mejl, priznao je policiji da je imao aferu sa majkom troje dece već nekoliko meseci.

Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge i rođene Beograđanke Ane

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link