Svet

Isplivalo telo na plaži u Masačusetsu, ispituje se da li je reč o Ani Volš

ana-vols
Foto: Instagram/anawalshe

Bezmalo mesec dana nakon nestanka Ane Volš, policija je u mestu Marblhed nedaleko od gradića Kohaset, juče po podne (26.1) pronašla na plaži posmrtne ostatke osobe koja je duže vreme bila u vodi. Mediji spekulišu da je to možda i telo nestale Beograđanke.

Nije saopšteno da li je u pitanju telo muške ili ženske osobe, ali su pojedini američki novinari izvestili da postoji mogućnost da je u pitanju telo Ane Volš, piše Nova.rs.

Ana Volš (39) rođena Beograđanka i majka troje dece nestala je 1. januara kada je, navodno, krenula na aerodrom da se ukrca na let za Vašington gde je radila. Njen nestanak je prvo prijavio poslodavac, a potom i njen suprug Brajan Volš, tek 4. januara.

Policija je posle ispitivanja Brajana optužila prvo za ometanje istrage i on je uhapšen, a potom je usledila pretraga njihove porodične kuće, u čijem podrumu su pronađeni krvavi tragovi kao i krvav i oštećen nož.

Policija je rekonsturisala kretanje Brajana Volša kobnog dana i ustanovljeno je da je lagao policiju, a pronađeni su i novi dokazi protiv njega, između ostalog i račun za kupovinu sredstava za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, jeziva Gugl pretraga o tome kako se osloboditi tela žene teške 52 kilograma, ali i koliko treba čekati da prođe od nestanka osobe da bi se dobilo nasleđe.

Brajan Volš je optužen za ubistvo Ane Volš, a policija je došla i do novih dokaza koji upućuju na to da je Brjan Volš svoju suprugu usmrtio, njeno telo raskomadao u podrumu kuće, a potom njene ostatke pobacao na nepoznate lokacije, najverovatnije na spaliocnicu. Postoji mogućnost i da su delovi tela bačeni u more.

Izvor: Nova.rs

Ana Volš je bila milionerka, posedovala vredne nekretnine širom SAD

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link