Novi Sad

Investitori Novi Sad: Evo 5 najpouzdanijih za kupovinu stana

investitori
Emerald Hill

Investitori Novi Sad je čest pojam pretrage na Internetu. Ovim tekstom objedinjujemo one koji zavređuju vašu pažnju, po pitanju kriterijuma pouzdanosti (ispoštovani zakoni, čisti papiri) i kvaliteta gradnje.

Kupovina stana je jedan od najvažnijih momenata u porodici i životu. Međutim, ushićenje koje donosi ovakva odluka često kratko traje, jer nas u tom projektu čeka mnogo papirologije i teških odluka.

Kupac želi stan određenih karakteristika: na posebnoj lokaciji, u zgradi različite spratnosti, sa parkingom ili garažom, okrenut ka dvorištu ili ulici, na sunčanoj ili senovitoj strani…

Mnogo je faktora koji utiču na cenu stana u Novom Sadu, ali i na odluku o izboru stana, ali čini se, prvo krećemo od izbora investitora. Bar u Srbiji.

Mogući problemi sa investitorima

Za potrebe ovog teksta konsultovali smo struku, koja je jedinstvena u jednom stavu: tržište nekretnina danas je mnogo sigurnije nego pre desetak i više godina.

Problemi su svedeni na minimum, zahvaljujući promenjenom zakonu. Sada imamo notare koji svojom imovinom štite ugovore i garantuju da je sve čisto, a i građevinska inspekcija je dobila stroža ovlašćenja.

Ipak, određenih problema i dalje ima i oni se najčešće odnose na situaciju kada investitor odstupi od građevinske dozvole, pa se kupac kasnije suočava sa problemima oko uknjižbe stana.

– To se nažalost još uvek dešava, ali kod manjih investitora. Veće kompanije sebi ne dopuštaju takve greške – rekli su naši sagovornici i upozorili da je posebna pažnja potrebna kod kupovine parking mesta, jer ta oblast još uvek nije u potpunosti definisana.

Zajedno sa sagovornicima i uzimajući u obzir kriterijume pouzdanosti i kvaliteta gradnje, napravili smo jedinstvenu listu 5 najboljih investitora u Novom Sadu. Evo našeg izbora:

Emerald Hill

Emerald Hill je kompanija koje se, osim kvalitetom gradnje i pouzdanošću, izdvaja ekološkim pristupom u modernoj arhitekturi i građevinarstvu. Osim širenja svesti o važnosti očuvanja ekologije, ovakav pristup omogućava i veliku uštedu stanarima.

Troškovi za grejanje i vodu u njihovim zgradama manji su i do 50% zahvaljujući posebnim kotlarnicama i česmama koje mešaju vazduh sa vodom.

Ova kompanija je ostala dosledna “sendvič zidovima”, kao jednom od najefikasnijih načina za maksimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Vrhovi Emerald Hill zgrada su zeleni – to su prave bašte i prostrana dvorišta, čija funkcija nije samo estetska. Zeleni krovovi pomažu u smanjenju troškova za grejanje i rashlađivanje jer povećavaju izolaciju krovnih površina.

Više informacija naći ćete na njihovom sajtu Emerald Hill, a dostupnost stanova i lokacije proverite pozivom na broj 064/820-8603.

Galens

Galens je jedan od najaktivnijih investitora trenutno u Novom Sadu. Zahvaljujući političkim vezama, njima sleduju najbolje građevinske lokacije u vlasništvu grada, ali i garancija da će svi papiri biti čisti.

Ova kompanija je u poslednjih nekoliko godina ostvarila najveći uticaj na izgled Novog Sada. Pupinova Palata, Kraljev park, Kej garden i Avenija garden su samo neki od fundamentalnih projekata Galensa.

Ako tražite najatraktivniju lokaciju, čiste papire i kvalitet, onda bi put do vašeg novog stana mogao početi posetom sajtu Galens Invest.

Rapid invest

Sa 11 završenih i 3 projekta u izgradnji Rapid invest polako osvaja Novi Sad i svakako zavređuje pažnju kupaca.

Njihove zgrade prepoznaćete po jednostavnosti linija. Na bulevarima i raskrisnicama one dominiraju svojom veličinom, ali i izraženim minimalizmom u arhitektonskom stilu.

Ovaj investitor naročito ističe poverenje i to da oni zainteresovanim kupcima nude besplatnu pravnu pomoć i potpunu saradnju kada je reč o neophodnim papirima, dokumentaciji i informacijama.

Pored ovoga, za pohvalu je i njihova prilagodljivost željama kupca, pa tako u određenoj fazi izgradnje možete sami birati materijal u kupatilu, vrata, sanitarije i drugo.

Aktuelne projekte i više informacija naći ćete na njihovom sajtu – Rapid Invest.

Inobačka

Jeste li primetili nove stambene divove na Novom naselju i u okolini?

Inobačka trenutno ima 6 aktivnih projekata i dva u pripremi.

Stanovi su uknjiženi, a kvalitet i pouzdanost ova kompanija garantuje svojim 30-godišnjim iskustvom.

Jedna od prednosti stanova Inobačke je u tome što se uglavnom nalaze na lokacijama pogodnim za porodični život, sa uređenom infrastrukturom i okolnim sadržajima.

Ako ste kupac koji traži mirnu, ali ne previše zabačenu lokaciju, sa dovoljno sadržaja za decu i porodicu, onda obratite pažnju na ovog investitora u Novom Sadu.

Više informacija na sajtu Inobačka.

Permano d. o. o.

Predstavljamo vam investitora Permano d. o. o. Kompanija je osnovana 2017. godine u Novom Sadu, sa vizijom da postane jedan od lidera u investiranju u stambeno-poslovne objekte. Cilj kompanije je da gradi objekte na najboljim lokacijama, a da se izdvaja po kvalitetu i pristupačnosti.

Permano iza sebe ima uspešno završen projekat na Detelinari PERMANO I. Projekat PERMANO II je u izgradnji na Podbari.

novi-stanovi-permano-novi-sad

Ono što ih čini posebnim jeste da se poslovanje zasniva na principima transparentnosti i kompletnosti usluga.

Prodaja stanova se sprovodi direktno od investitora u direktnim pregovorima sa prodajnim timom.

Svi stanovi se mogu kupiti putem kredita banke. Kompanija se finansira isključivo iz sopstvenih sredstava što kupcu daje dodatne garancije.

Permano d. o. o. ne planira ovde da se zaustavi, već želi da postane lider u investiranju u Novom Sadu i da bude prepoznatljiv na tržištu, ne samo kvalitetom gradnje, već i izborom lokacije koja će odgovoriti na zahteve svih onih koji žele da budu u središtu dešavanja i u blizini samog centra grada.

Za više informacija i dostupnost stanova, pozovite broj 060 490 6914.

 

 

Stan na dan: Duplo veća zarada nego od podstanarske kirije

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Galens i Inobacka i kvalitet ne idu zajedno u istu recenicu… Kakvo je ovo moderno novinarstvo koje se zasniva na kopi/pejstu i placenim tekstovima… Sramite se.

OGLAS

Share via
Copy link