Balkan Srbija

Hrvatski navijač „urinirao“ po srpskoj zastavi, Albanac najbrutalnije psovao majke Srbima: Ljudi, šta vam je?!

Printscreen/Facebook

Živimo u savremenom, modernom dobu, 21. vek u svoj svojoj savršenosti nudi beskrajne mogućnosti, a ti izabereš od svega da širiš mržnju, na nacionalnoj osnovi… ne ide! I to na mestu gde za mržnju najmanje ima mesta…ne ide, čoveče!

Svetsko prvenstvo u Kataru okupilo je ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu, ali čini se da su se na Mundijal, među poštovaoce fudbala, uvukli i ograničeni mrzitelji svega.

Navijači Hrvatske i pojedini Albanci dokazali su da su samo glupost i svemir beskonačni (premda za ovo drugo još traže dokaze).

Komšije su uspele da se plasiraju u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, a njihovi navijači svojim skandaloznim ponašanjem bacili su veliku senku na uspeh svoje reprezentacije.

Najpre su na tribinama tokom meča razvukli zastavu sa ustaškim grbom, a nakon utakmice jedan huligan napravio je neviđen skandal – simulirao je uriniranje po srpskoj trobojci.

Naime, ovaj prostak tražio je od svojih prijatelja da ga slikaju dok on „urinira“ po lopti na kojoj je bila zastava Srbije.

hrvatski navijac srpska zastava
Printscreen/Facebook

Ova sramna scena izazvala je bure reakcije javnosti u regionu.

Posle utakmice koju su naši orlovi odigrali sa Švajcarskom, rasplamsale su se nacionalističke varnice među Albancima, usmerene ka Srbima, pa su društvene mreže postale pravo virtuelno bojište.

Tu se pojavio skandalozan snimak sa nastupa albanskog repera Don Xhoni koji je na koncertu pozivao publiku da vređa Srbe, što je masa i učinila.

@ffabiioo

a ja kena qr 🇷🇸 sonte ? #donxhoni #serbitqifsharobt #svizzera🇨🇭 #albania #kosovo #perty #shqipe #numberonedisco

♬ suono originale – ffaabbiioo

– Srbi, Srbi – je*** vam majku – čuje se na snimku.

Skandalozno ponašanje albanskog repera izazvalo je buru na mrežama, a njegov potez zbog podpirivanja mržnje na nacionalnoj osnovi osuđen je od strane korisnika, i to ne samo Srba.

Dakle, 21. vek u svoj svojoj savršenosti nudi beskrajne mogućnosti, a ti izabereš od svega da širiš mržnju, na nacionalnoj osnovi… ne ide! I to na mestu gde za mržnju najmanje ima mesta…ne ide, čoveče!

Novosađani na Svetskom prvenstvu: Ekipa glasnija od Brazilaca i pivo od 14€ (FOTO, VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

274 Shares
274 Shares
Share via
Copy link