Magazin Poznati

Da li je ovo najpoznatiji preljubnik Mundijala? Fudbalera odala fotka nastala u hotelu posle preljube

Olivije Žiru
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Francuski fudbaler Olivije Žiru (36) sada ima titulu najboljeg strelca u istoriji svoje reprezentacije – ali njegov privatni život je turbulentan.

Od 2011. je u braku s Amerikankom Dženifer Žiru (38) s kojom je dobio četvoro dece.

Fudbaler je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, a ona je poznata po tome što jako čuva svoju privatnost od javnosti i tek povremeno objavi nešto na društvenim mrežama, piše Story.hr.

Dženifer je pokazala i da je spremna svašta oprostiti svom suprugu pa i preljubu.

Naime, njihov brak je 2014. bio u krizi kada je Žiru priznao da je imao aferu s manekenkom Selijom Kej.

– Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku – oglasio se tada Žiru na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je prvo poricao da je u svoju sobu u hotelu Four Seasons u četvrti u Istočnom Londonu doveo Seliju, a sve se odvijalo noć pre nego je s Arsenalom pobedio klub Crystal Palace.

U celu priču je bio upleten i njegov trener Arsen Venger budući da se afera događala pre važnog susreta i fudbaler je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti.

Selija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru koja je prikazivala fudbalera u donjem vešu.

Svi su upamtili i Dženiferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno njen izostanak. Naime, nije se oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Gde je završila maca izbačena sa konferencije Brazila: „Nezvani gost“ je zvezda Mundijala

31 Shares
Share via
Copy link