Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Lav: Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Izgleda da je sve što je oko vas početkom meseca, 1. 2. i 3. marta tu samo da bi vas zabavilo. Ne smejete se ljudima, smejete se sa njima. Ipak, budite sigurni da i oni vide ovu razliku. Postoji mnogo ličnih uticaja i neslaganja oko velikih projekata na kojima radi mnogo ljudi, i možda je bolje da od nekih odmah odustanete ako već sada vidite da se nećete uklopiti u tim. Ovo u vašem slučaju može značiti da ćete napustiti tim ako vam ne dozvoljavaju da budete glavni, što nikako ne ide uz vaš ego.

Teško ćete prihvatati kritike, ali ako već prodajete karte za šou, budite sigurni da bude dobar. Vama je veoma važno šta drugi ljudi misle o vama, ponekad mnogo više nego ostalim znacima Zodijaka. Upravo zbog toga uradićete sve što treba da vaša reputacija ostaje neukaljana. 23. i 24. mart su odlični dani da uradite nešto korisno sa prijateljima ili rodbinom. Možda ćete zaraditi neki novac ovako, a ako i ne zaradite, učinićete nešto dobro i drugačije zbog čega ćete se lepo osećati.

Ljubav

Ljubav i romantika su za sve Lavove nešto bez čega se jednostavno ne može. Ovog meseca ćete imati podršku planeta, pa ćete želeti da iskažete svoju ljubav prema svima, na sve načine. Raspoloženi ste za zabavu i provod, a vaša vedra priroda dolazi do izražaja. Lavovi koji su u vezama iskoristiće ovo vreme da sa partnerom urade nešto ludo i zanimljivo, poput skakanja padobranom ili će zajedno upisati kurs kuvanja egzotičnih kuhinja. 5. i 6. marta možet eimati problem u komunikaciji, pa pokušajte da postignete kompromis sa partnerom. Lepa, ali iskrena reč zalečiće sve rane. Uradite to kao Lav.

devojka-sreca
Pixabay.com

Oni koji su u potrazi za posebnom osobom, imaće sreće 11. marta kada shvate da je osoba sa kojom su…

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

35 Shares
Share via
Copy link