Horoskop

Malo drame i iznenadnih promena, sezona Bika najnegativnije će se odraziti na 3 horoskopska znaka

horoskop-jul-devojka-sminka

Sezona Bika uskoro stiže! Za razliku od njegovog prethodnika Ovna, vladavina Bika biće blaža i verovatno ćete se tokom nje više baviti sobom.

Ona nas podstiče na raskošna i senzualna zadovoljstva. Sjajno je vreme da se prepustite dodatnoj brizi o sebi tako što ćete ugađati sebi – kaže astrološkinja Dose Via.

Sunce ulazi u Bika 20. aprila i u njegovom polju će ostati do 21. maja, za to vreme desiće se pomračenje sunca u Škorpiji (5. maja). To će doneti malo drame, iznenadnih promena i otkrića, a naredni period će se najnegativnije odraziti na sledeće znakove.

Blizanci

Ovo je pripadnicima ovog znaka vrlo strano, ali moraju da se pripreme na to da će možda biti manje društveni tokom sezone Bika! Ona će aktivirati vaš sektor samoizlečenja, što znači da biste mogli da budete duhovno usklađenijii uoči svog rođendana.

Imajte na umu da nećete moći da uradite odjednom sve što želite, ali ako budete strpljivi i umereni možda ćete lakše pregrmeti naredni period.

Vage

Za ljude rođene u znaku Vage je veoma važno da se tokom sezone Bika ne oslanjaju isključivo na sebe. Za vas je ovo vreme za saradnju, bilo da je u pitanju finansijska ili kreativna. Veoma je važno da pronađete ljude koji dele vašu viziju.

Ipak, ono što vam ide u korist je ono što je Vagama posebno važno – izgledaće i mirisaće izvanredno u narednim nedeljama.

Lav

Sezona Bika mogla bi da unese nemir u živote Lavova jer vladajući znak pokušati da se sukobi s vašom prirodom. Taj pritisak može vam pomoći da napredujete, ali veoma je važno da budete fokusirani, što se pre svega odnosi na karijeru.

U svakom slučaju, čuvajte živce i ostanite staloženi i kada se nađete pred neočekivanim promenama i kada sve skrene sa očekivanog puta.

Izvor: Alo.rs

Arapski horoskop važi za nepogrešiv, nastao je u davna vremena i otkriva budućnost

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
92 Shares
Share via
Copy link