Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 4 horoskopska znaka ni zbog koga ne žele da se menjaju

horoskop porodica
Foto: Printscreen

Svi smo mi manje ili više spremni na kompromise u odnosima.

Astrolozi, međutim, za ova 4 znaka kažu da su teški za promene i da ne žele da se prilagođavaju nikome.

Bik

Ovom zemaljskom znaku jako je važno da ga partner prihvati onakvog kakav jeste i tačno znaju šta žele od partnera i veze. Svaki pokušaj menjanja mogao bi da rezultira prekidom, ali postoji jedan izuzetak za to pravilo. Naime, ako se Bik zaljubi dok je još jako mlad, onda je sposoban za značajne promene u karakteru i navikama. No, ako je već izgrađen kao osoba, onda će ostati kao stena i neće se promeniti ni minimalno.

Po prirodi su romantični i veruju da se parovi razvijaju zajedno u vezi, a kada se zaljube, biće verni do smrti. Takođe, onoga u koga je zaljubljen, Bik smatra najlepšim na svetu, a to je isto nešto što se nikada neće promeniti.

Lav

Vatreni Lavovi stvoreni su za ljubav i ako je nemaju, to je kao da ste im “ugasili” sunce. Kako misle da ih svi vole takve kakvi jesu, ne vide razlog zašto bi se menjali.

Za njih je prava ljubav prihvatanje voljene osobe sa svim vrlinama i manama, a pokušaji da ih promenite ne dolaze u obzir.

Lav je spreman mnogo toga da oprosti voljenoj osobi i nikada neće tražiti ili zahtevati da se partner odrekne nekih svojih principa kako bi mu udovoljio. Isto to zahteva od druge strane.

Škorpija

Reč je o vodenom i fiksnom znaku, a to znači da su po svojoj prirodi osetljivi i istovremeno nefleksibilni. Za Škorpiju je najvažnije da bude autentična. Menjanje sebe zbog partnera je kao da mu dajete lažne komplimente. Verni su sebi i to isto očekuju od onoga koga vole.

Mnoge Škorpije daju prednost partneru s bogatim životnim iskustvom, koji je svestan njihovih želja i potreba te neće tražiti od njih da se promene.

Za ovaj znak je vrlo seksi i privlačno ako partner nastoji da nauči što više o njima.

Vodolija

Iako su poznati po svojoj jedinstvenosti, slobodoumnosti i revolucionarnim pogledima na svet, nisu od onih koji žele da se menjaju kada je ljubav u pitanju.

Za Vodoliju su svi ljudi jednaki, što se reflektuje i na to kako vole sebe i na koji način im je potrebno da budu voljeni. Očekivanje da se Vodolija menja znači da nešto nije u redu s vezom i da ona ne funkcioniše.

Čvrsto veruje da ljubav ne zahteva žrtvovanje. Radije bi bili sami nego sa nekim ko pokušava da ih “poboljša”.

Izvor: Alo.rs

Večiti momci: U ova 3 horoskopska znaka najčešće se rađaju muškarci koji se “ježe” na reč roditeljstvo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

215 Shares
215 Shares
Share via
Copy link