Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Blizanci: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Za Blizance nema odmora, pa već u februaru počinju sa napornim treninzima, vode računa o zdravoj ishrani, a u poslu ih očekuje napredak i pohvale. Zaljubljeni će imati lepe trenutke sa partnerom, a slobodne će konačno neko zaintrigirati.

Početkom meseca zaintrigiraće vas neka misterija. Može biti da se radi o osobi, situaciji ili davno zaboravljenoj priči, ali šta god da je u pitanju, skroz će vas zaokupiti. Vaša radoznalost biće nazaustavljiva, i nećete prestati da tragate dok ne rešite ovu zagonetku. Početkom druge nedelje, 7. februara pokušaćete da neke stvari uradite na lakši način, koristeći prečicu, ali ovo će vam samo još dodatno otežati put ka cilju pa budite oprezni.

Bićete u centru dešavanja 12. i 13, februara, pa ćete verovatno sa prijateljima ići u najbolje restorane u gradu, bićete na velikim koncertima i važnim dešavanjima u svom okruženju. Pred kraj meseca, 21. i 22. februara dobijaćete komentare da ste se promenili i da je nešto u vezi sa vama drugačije. Biće ovo uglavnom komplimenti na račun vašeg fizičkog izgleda, i slobodno uživajte u njima.

Ljubav

Blizanci vole da istražuju, da se igraju rečima i da svojim skrivenim mislima dovode partnera do ludila. Zbog toga vaš partner mora da bude duhovit, da ume da vas nasmeje, ali i da razume vaše šale, ali je potrebno da bude i svestran i da sa njim možete da razgovarate o najrazličitijim temama. Ovog meseca postelja će vam uvek biti ugrejana, a za to može biti zadužena osoba koju znate već neko vreme, ali vam je sada konačno kliknulo.

ljubav-par
Izvor: Pixabay ©

Za Dan zaljubljenih, isplanirajte romantično mini putovanje i pobegnite negde na vikend. Ovo će vam dobro doći…

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
30 Shares
Share via
Copy link