Horoskop Mesečni horoskop

Blizanci, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Od 5. do 31. jula Venera prolazi kroz vaš znak, što će vas činiti ljubaznim u svom nastupu. To će vam otvoriti vrata za poboljšanje poslovne saradnje i ostvarenje finansijskih dobitaka. Imaćete koristi od saradnje sa ženama i osobama koje se bave oblastima lepote, kozmetike, modne konfekcije ali i oblastima komunikacija. Napredak u ostvarivanju poslovnih zadataka koji će im omogućiti da prošire poslovnu ponudu, privuku nove klijente i ostvare jedan za njih značajan poslovni cilj imaće Blizanci koji se bave oblastima dizajna, konsaltinga i trgovine.

Od 6. do 26. jula će vaš vladar Merkur prilaziti kroz znak Lava, što će vam omogućiti kontakt sa osobama koje se nalaze na važnim položajima i imaju uticaj, a koje će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva i koje vam mogu pružiti protekciju u napredovanju društvenim i poslovnim lestvicama. Vi sami ćete umeti da se istaknete u svom nastupu pred drugima, posebno u poslovnim pregovorima, a to će još više doći do izražaja kada i Mars i Sunce budu ušli u znak Lava, nakon 20. jula.

Na samom početku jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom, pa budite pažljivi sa novcem jer su mogući uvećani izdaci ili ćete biti pritisnuti većim finansijskim obavezama za koje u datom trenutku nećete imati adekvatno rešenje. Finansijske teškoće će vas pratiti sve do 17. jula, nakon čega će doći do postepenog poboljšanja. Ako budete racionalno kalkulisali, izbegavali da se zadužujete i ne budete ulazili u rizike sa novcem, ovo ćete moći znatno da ublažite. S druge strane, ako budete popuštali svojim slabostima, možete se naći na gubitku. Potrebno će vam biti više napora kako biste uvećali saldo na svom računu i ispunili plan. Slušajte svoj osećaj kada je reč o investicijama.

Nezaposleni Blizanci će imati kreativna rešenja kako da dožu do novog posla, a u tome će im najviše koristiti njihova veština komunikacije.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link