Horoskop Mesečni horoskop

Horoskopski znak Ovan: Mesečni horoskop za februar 2016. godine

Ovan će u februaru želeti da definiše svoj ljubavni status. Neki će krenuti u zajednički život sa parterom, dok će drugi prekinuti odnos. Na poslu će biti nekoliko varnica, a sa treninzima bi trebalo da počnete već 1. februara.

Ne dozvolite da vam iko kaže da ne možete, kad znate da možete! Prvog i drugog dana u mesecu dobićete puno pozitivnih odgovora, koji će ovo samo potvrditi. Ovih dana, sve će vam ići od ruke. I zapamtite da nikada nije kasno da naučite nešto novo. Već početkom druge nedelju u mesecu, 8. i 9. februara, ono što ste zamislili polako će se pretvarati u realnost.

Što se tiče ljubavi, najbolji dani biće 21. i 22. februara. Slobodno se otvorite osobi koja je već duže uz vas, jer samo to čeka. Bićete prijatno iznenađeni njenom reakcijom, i moguće je da će se jedan plamičak upaliti ovog meseca.

Ljubav

Slobodni Ovnovi imaće interesantna period 6. i 7. februara. Pokušajte da promenite rutinu, probajte nešto novo, idite u novi restoran ili u klub gde nikada niste bili. Ovog meseca očekujte neočekivano, pa je moguće da će vam se dopasti i dugogodišnji prijatelj kojeg do sada niste gledali na ovaj način. Pred dan zaljubljenih, 10. 11. i 12. februara očekuje vas odličan ljubavni miks, zabave, maženja, uživanja i lepih trenutaka.

brak-horoskop
Izvor: Pixabay ©

Zauzeti će početkom meseca želeti da definišu svoj odnos sa partnerom. Ovo se posebno odnosi na one koji imaju ljubavne afere i nisu ni sami sigurni na čemu su.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link