Horoskop Horoskopski znakovi

Za Blizance, Škorpije i Ribe od 26. januara tokom Meseca u Škorpiji najveći ljubavni strahovi postaće strašna realnost

devojka-kapa-oci

Sa Mesecom u Škorpiji, nailazimo na nove uslove života: preosetljivost i preterane emocionalne potrebe.

Svi znamo kuda bi to moglo da odvede ako smo ostavljeni da razmišljamo o sopstvenim strahovima i kontempliramo o stresu i anksioznosti.

Ovo je vrsta tranzita gde ne možemo da pustimo misli da teku samo tako; preterano razmišljamo i retko dobijamo odgovore koje tražimo.

Ako pustimo svoje misli da se okrenu našim romantičnim partnerima, nema sumnje da ćemo otkriti nešto što nam se ne sviđa.

To se dešava kada otvorite knjigu znanja. Pronađete znanje i… pa, kako kažu, „Ne tražite ako niste spremni za ono što pronađete“.

Ovo je tipično za manifestaciju Meseca u Škorpiji.

Tražite i pronađite – ali znajte ovo: ako tražite da saznate nešto pogrešno o svom partneru, naći ćete to, sigurno.

Blizanci

Kad biste samo mogli da verujete trenutku, možda biste mogli da nađete lični mir, ali to niste vi, Blizanci. Čim osetite udobnost boravka sa romantičnim partnerom nešto vam ne štima.

Tražite da pronađete stvari koje nisu u redu sa njima. Ponekad ih na kraju rastavite na delove da biste sebi dokazali da ste vi superiorno biće ovde i da su oni zaista crv kakav ste oduvek znali da jesu.

Ali sve ovo je fikcija. Potresa vas dramatična tamna energija Meseca u Škorpiji. Vi ste uvredljivi i snishodljivi i dok mislite da ste ljupki, ono što se zaista dešava je da odbijate da se prvo otkrije vaš žalosni nedostatak kvaliteta.

Škorpija

Imate jedan veliki strah kada je ljubav u pitanju, a to je da se plašite da ćete biti otkriveni kao prevarant. Zahtevate lojalnost i odanost kao da ste neki polubog na prestolu, i obećavate da ćete istu vrstu nepokolebljive posvećenosti pružiti svom partneru, ali, hoćete li, tačnije… možete li?

Tokom Meseca u Škorpiji, vašem horoskopskom znaku, bićete u strahu. Vaš um neće moći da se zaustavi. Drmaće vas anksioznost i navalićete na osobu koju volite, jednostavno zato što ne znate kako da se nosite sa svim ovim emocijama.

Da li ste vi prevarant koji mislite da jeste? Mogli bi biti. Dakle, ono čega se zaista plašite je da saznate više o tome ko ste zaista.

Ribe

Vaš slučaj je mnogo jednostavniji, Ribe. Plašite se da ćete biti ostavljeni. Plašite se napuštanja, da nećete imati sredstava da izdržavate sebe i porodicu i da ćete biti ostavljeni kao da ste smeće. Ovo je, naravno, neosnovano, jer ste veoma voljeni i paženi.

Ali saznanje o tome neće vas baš mnogo ubediti. Živite u svom umu tokom Meseca u Škorpiji, i to zaista utiče na vašu perspektivu. Može se čak reći da ste paranoični.

Ovan, Devica i Vodolija rođeni su da menjaju svet i budu inspiracija drugima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

617 Shares
617 Shares
Share via
Copy link