Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskop otkriva: Koji su vaši srećni dani i koji brojevi kriju dobitak?

VAGA

Rođeni u znaku Vage vole da žive na visokoj nozi. Ali, svesni su da se to ne može uvek. Oni nisu rasipnici i ne zadužuju se. Zato, valjda, i pokušavaju da nešto dobiju igrom na sreću. Cifre biraju po njihovom izgledu: lepe i najlepše, ali i one koje deluju harmonično kad se upišu. Oni misle, na primer, da su brojevi 22, 44, 11 – lepi, pa se zato oni često pojavljuju na njihovim tiketima. Vage imaju svoj ‘tajni’ tip, na primer, broj listića neke biljke koja im je pri ruci. Sreću može da im donese i iznos koji je plaćen za neki poklon voljenoj osobi.

ŠKORPIJA

Ko ima, a ko nema prava da dobije na Lotou? Škorpija želi to da zna i misli da i ona treba da bude među onima koji dobijaju. Nezasita je i ne zadovoljava se jednim ili povremenim dobicima. Zapravo, priželjkuje da joj svaki tiket donese barem nešto. Bira brojeve koje gotovo niko ne unosi u tiket. Želi da bude sama i dosta raznišlja o velikim dobicima. Ona će, na primer, uneti u tiket brojeve 4 i 5, jer to, navodno, drugi retko kad čine. Ili, recimo, 19 i 21. Broj 7 za Škorpiju mora uvek da bude na tiketu, pa joj to olakšava biranje ostalih cifara. To svrstavanje u red, koje primenjuje Škorpija, ima svoje varijante. Ne upisuje samo brojeve koji su na tiketu jedni pored drugih, već i one brojeve koji su jedni ispod ili iznad drugih. Ne ustručava se da unosi cifre koje, po verovanju, donose nesreću, kao što su 13 ili 7. Čak će iz inata da upiše sve – od 7 do 13.

STRELAC

Ovaj znak dobija često na igrama na sreću, ali i kad gubi, ne ljuti se. Strelac smatra da svaka cifra koju unosi na tiket LOTO-a mora da ima neki smisao. To su gotovo uvek brojevi koji obeležavaju istoriju: pobeda u nekom ratu, rođenje nekog velikog čoveka – važni istorijski datumi. najveći smisao za Strelca ima cifra 9 i on je rado koristi. Smisao imaju i brojevi koji obeležavaju i događaje iz njegovog života: godina prve ljubavi, datum prvog poljupca, završetak štole, ozdravljenje posle neke bolesti. Smatra da su to žive cifre vezane za njega i da će mu doneti sreću.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter