Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskop otkriva: Koji su vaši srećni dani i koji brojevi kriju dobitak?

JARAC

Ljudi u ovom znaku su obično dosta racionalni. Na žalost, Jarac ‘zna’ da mu neka godina nije naklonjena za igre na sreću, jer odnos učesnika i dobitnika u toj godini nije na njegovoj strani. Ipak, on će popunjavati tiket, ali će to činiti štedljivo, pažljivo izučavajući sisteme, a naročito mistiku cifara. Biraće i brojeve koje su pronašli razni stručnjaci merenjem visine, dubine, širine i slično. Na primer, visinu neke planine, koju će moći da raščlani na brojeve od kojih je sastavljena, pa da ih množi, deli, sabira… On će napraviti kombinaciju i od svoje visine, mada to neće biti veliki broj, jer su Jarčevi obično srednjeg rasta.

VODOLIJA

Ko će da dobije ako ne vi !!! To je vaše duboko uverenje. Zato, tiket treba popuniti – ekscentrično. Čak i vezanih očiju, precrtaće brojeve koji joj dođu pod ruku. Takva je Vodolija. Ali, cifre za upisivanje pronaći će na brzinu. Na primer, uzeće ih po datumu upisivanja ili po vremenu koje je časovnik pokazao tog trenutka. Prava Vodolija nikada neće dva puta da unese istu cifru, jer bi to bilo dosadno i neinventivno. Više voli da izbroji stepenike u kući u kojoj stanuje ili da upita suprugu ili supruga koji joj broj trenutno pada na pamet. Tako će lako i brzo popuniti tiket, ali će ipak i čekati na dobitak.

RIBA

I Ribe sa čežnjom čekaju na svoj dobitak. Nadaju se, ali ne znaju određeno šta bi uradili sa tolikim novcem. Oni će svoje tikete popunjavati sujeverno. Koje će cifre pritom upisati? Naravno, one u koje veruju, koje su im i dosad, ponekad, donosile sreću. Na primer, datum kad su dobili povišicu plate, ili za dlaku izbegli sudar kolima. Oni često sanjaju cifre i beleže ih čim se probude.

Nagradne igre i horoskop: Ko ima sreće na kockanju?

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

About the author

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Add Comment

Click here to post a comment