Magazin Poznati

„Teško se mirim sa tim što sam prasica“: Kristina „zakucala“ izjavom o izgledu i estetskim korekcijama

kristina-kovac
Foto: Misa Obradovic

Kantautorka Kristina Kovač (48) protivnica je estetskih korekcija, a novom objavom privukla je mnogo pažnje.

Vrlo je iskrena i otvorena u komunikaciji sa pratiocima, i poznato je da neguje prirodan izgled, a sada je priznala da joj je teško da prihvati činjenicu da ima višak kilograma, ali ne i to da godine prolaze i ostavljaju tragove na licu i telu.

– Nešto razmišljam, sa time što sam prasica se teško mirim, a sa starenjem – nimalo. Toliko mi je tužno ovo što žene sebi rade ubrizgavanjem filera u sve živo, to menjanje ličnih opisa i želja da se izgleda kao sve ostale žene koje očajnički pokušavaju da prevare vreme, po cenu toga da izgledaju kao neko potpuno drugi. Iskreno, ja kad vidim lice puno filera, ništa mi jače ne viče ‘baba!’ od toga – napisala je ona i dodala „pa vidite vi ovu slatkoću neopevane matorosti na ovim slikama!“

Kaže da će se smatrati neverovatno privilegovanom ako dočeka godine u kojima će „unucima biti najslađi i najomiljeniji babac na svetu“ a potom je podelila fotografiju na kojoj je uz pomoć filtera učinila da izgleda kao baka.

Ona je zatim imala poruku za sve dame, koje, kako smatra, ne bi trebalo da se podvrgavaju korekcijama, već da se neguju, i spolja i iznutra.

– Žene, volite sebe. Ako vam je jako važan sopstveni izgled, kupite dobru šminku, trenirajte, nadjite dobrog frizera, budite sretne iznutra i zdrave. Nemojte da trčite unazad jureći lice koje iovako neće izgledati mlado – samo će da izgleda kao lice starije žene sa filerima. A tu traku na kojoj smo niko neće zaustaviti, zanavek ide samo u jednom smeru. To se zove život. Živite ga – poručila je.

Kristina Kovač nedavno je proslavila 48. rođendan, a tim povodom podelila je emotivnu objavu.

– 48. Siroče, ali mama ovoj posebnoj, predivnoj Taroslavi. Debelica, ali voljena kao malo vode na dlanu. U emigraciji, ali kod kuće jer je kuća tamo gde su njih dvoje, nekad bilo troje sa Mickom. Ofis menadžer, ali presrećna kad postigne da radi ono za šta je rođena, ne odustaje. Rođena pre 48 tačno, u malom porodilištu na Zvezdari, iz mladalačke ljubavi moje dvoje, tate Ko i mame Spo. Skoro pola veka. Što bi rekao moj Koki – Nema zime – napisala je tada kantautorka.

Svađa sestara razorila je porodicu Kovač, a Kornelije Kristini jednu stvar nikako nije mogao da oprosti

31 Shares
Share via
Copy link