goli-kupaci
Instagram
Lifestyle Moda

„Goli bikini“ je novi hit

Haljine u boji kože odavno su postale hit, kao i cipele, a ovog leta je na redu novi trend – goli bikini. Iako je većina modela kupaćih koji se preporučuju za ovu sezonu dovoljno „naked“ sama po sebi, sada postoji i trend koji se zove „naked bikini“. Jasno, u pitanju je bikini boje kože koji se stapa sa vašim tenom i stvara utisak da na sebi nemate ništa.

KOURT X KYLIE kyliecosmetics.com

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Supermodel Bela Hadid i Kardašijanke nisu prve koje su skapirale da modeli u toj boji još više naglašavaju liniju tela i čine ga utegnutijim i izazovnijim, ali čini se da će upravo zahvaljujući njima ovog leta preplaviti plaže, možda i uđe među najlegendarnije kupaće kostime svih vremena.

Zavisno od modela, možete i da prikrijete eventualne nedostatke. Ali, ako još nemate dovoljno hrabrosti za naked bikini i tražite sigurnu varijantu – ipak se opredelite za jedini kupaći koji stoji svakoj ženi.

Vreli kupaći kostimi za leto 2018. godine

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share