Moda Top 10

Najlepši jednodelni kupaći kostimi

Jednodelni kupaći kostimi se opet vraćaju u modu, a kako i ne bi kada su pogodni za ljubitelje sportova na vodi, ako idete na more sa decom, a i savršeno prikrivaju „pojas“ oko struka. Pogledajte modele koje smo odabrali za vas i pravac na Štrand  ili neki od bazena na rashlađivanje.

LISCA

kupaci-jednodelni

Damski model jednodelnog kupaćeg kostima, u neprolaznoj crno beloj kombinaciji boja. Sa prednje strane je obogaćen vezom u crnoj boji. Napravljen je od materijala koji se lako suši, može da se nosi sa ili bez bretela.

EXTREME INTIMO

kupaci-jednodelni2

Pravi tropski model kupaćeg kostima, sa printom u zelenoj i pink boji. Model koji čvrsto drži grudi i vezuje se oko vrata.

BONATI

kupac-jednodelni3

Pravi morski kupaći kostim, na crveno, plavo bele štrafte. Ukoliko ste ljubitelj sporta na plaži, ovo je model koji omogućava slobodu pokreta bez bojazni da ćete pokazati više nego što bi trebalo.

WOMEN’S SECRET

kupaci-jednodelni-4

Ovog leta popularni su jednobojni kupaći kostimi. Ovaj model idealan je za devojke vitke figure i preplanulog tena, što ih čini još više izazovnim na plažama.

YAMAMAY

kupaci-jednodelni-5

Ukoliko volite ekstravagantnije modele, u ovom kupaćem kostimu ćete sigurno biti zapažene, što zbog kombinacije pink i koralne boje, što zbog samog modela.  Donji deo se veže trakicama, tako da su vam bokovi taman dovoljno otkriveni i prepušteni mašti posmatrača.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
29 Shares
Share via
Copy link