Magazin Svet

Oženio se devojkom sa teškim hendikepom, ljubavna priča slavnog glumca vredna je filmskog platna

rupert frend
Foto: Profimedia

Prema ljubavnoj priči holivudskog glumca Ruperta Frenda (41) mogao bi da bude snimljen film i vrlo je moguće da bi bio jedan od najlepših ikada.

Na prvi pogled svi bi rekli da je lako bilo zaljubiti se u zanosnu Ejmi Malins (47). Međutim, njen hendikep je ono što je čini posebnom.

Naime, Ejmi je rođena bez lisne kosti u potkolenici, zbog čega su joj amputirane obe noge samo godinu dana nakon rođenja. Doktor je tada njenim roditeljima rekao da njihova ćerka nikada neće hodati ni živeti samostalno, piše Stil.rs.

Ipak, prevario se, jer ne samo što je prohodala već je postala i uspešan sportista, a 1996. se prvi put pojavila na Paraolimpijskim igrama u Atlanti.

Profesionalnu sportsku karijeru okončala je 1998. godine i započela novu – manekensku. Njena ličnost i lepota oduševili su dizajnera Aleksandera Mekvina.

Modni genijalac voleo je da na pistu pošalje nekonvencionalne modele i šokirao je prisutne kada se Ejmi pojavila na njegovoj reviji za modnu kuću Živanši s drvenim izrezbarenim protezama izrađenim posebno za tu priliku.

Nedugo zatim se oprobala i u glumi i snimila svoj prvi film „Kremaster 3“ 2002.

Naposletku ju je glumački posao spojio s Rupertom. U maju 2013. dogovorili su sastanak vezan za Rupertov budući filmski projekt i našli se u 18 sati u malom bistrou u Njujorku.

– U jednom trenutku prišao nam je konobar i rekao: „Oprostite, ali moraću da vas zamolim da odete“. Pogledali smo ga i upitali: „Zašto?“ Odgovorio nam je: „Zato što je već 04:30 ujutro i zatvorili smo pre sat vremena“. Mi nismo imali pojma da je toliko sati. Celo veče nismo bili svesni ničega oko nas. Bio je to divan, uzbudljiv razgovor između dva intenzivno znatiželjna uma o mnogo različitih tema.

Čak se ni ne sećam da sam u nekom trenutku pomislila da je sladak. Međutim, sledećeg dana poslao mi je nekoliko poruka i insistirao na tome da se što pre opet nađemo. Dogovorili smo večeru koja je počela u 18 sati i ovaj put trajala sve do 05:30. Hodali smo po kvartu tražeći mesta koja su još otvorena. Nismo želeli da se odvojimo jedno od drugoga. I tako nam je svaki dan od 1. maja 2013. godine, otkrila je Ejmi.

Njih dvoje venčali su se 1. maja 2016. Ona nije želela verenički prsten, ali njenom ocu Brendanu nije se svidela ta ideja. Ako nema prstena, nema ni veridbe, rekao je zaljubljenom paru. Iako se ona protivila tome, pametni Rupert poslušao je tasta i kupio prsten svojoj dragoj.

– Mislim da ćemo biti skandalozni i imati malo venčanje jer dobijem osip od samog razmišljanja o planiranju svadbe. Ionako se stalno sređujemo za crveni tepih tako da ne želim nikakvu posebnu haljinu, tortu i veliku zabavu. Na moju sreću, ni Rupert to ne želi, rekla je Ejmi nakon veridbe.

Održali su svoju reč i napravili zaista skromno venčanje. Osim mladenaca, na ceremoniji su bili prisutni samo kumovi.

– Venčali smo se na predivnoj farmi. Padala je kiša. Bilo je to savršeno venčanje. Nakon toga smo otišli na bilijar, rekao je Rupert u TV emisiji „Live with Kelly“ prošle godine.

Kada ne rade, svaki slobodni trenutak koriste za putovanja ili pak vreme provode u miru svog doma koji se nalazi u zgradi stare fabrike cipela.

Izvor: Stil.rs

Dragan je slep od rođenja i bivši padobranac čija čelična volja pomera sve granice

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
21 Shares
Share via
Copy link