Film Magazin

Džoni Dep emigrira u Srbiju, kupio imanje na Kosmaju?!

alex depp
Printscreen

Fanovi Džonija Depa prilično su uvereni da glumac napušta Sjedinjene Države kako bi se preselio u Srbiju nakon što je pobedio na „suđenju veka“ protiv bivše supruge Amber Herd koje je održano u Virdžiniji.

Na društvenim mrežama se postavljaju stari video klipovi snimljeni tokom njegovog prethodnog boravka u našoj zemlji kada je nagrađen ordenom od strane predsednika Aleksandra Vučića.

U viralnom tiktok videu, može se čuti njegova zanimljiva izjava u kojoj navodno priznaje da razmatra napuštanje SAD-a.

Međutim, glasine nisu istinite jer je Dep u februaru samo posetio Beograd kako bi lično mogao da primi nagradu od predsednika Vučića za svoje „izvanredne zasluge u javnim i kulturnim aktivnostima, posebno u oblasti umetnosti i promociji Republike Srbije u svetu“.

– Zaista, iskreno zahvaljujem, predsedniku Vučić na ovoj medalji zasluga. Ukoliko mi se ukaže takva čast da odem sa ovim ordenom, zahvaljujem Vam što ste dovoljno ljubazni da mi ga i poklonite“, rekao je.

@angieandjaysdirtylaundry I totally get it. This industry failed him. @johnnydepp #newbeginnings #serbia #johnnydeppleaving #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #following #fypage #victimblaming #tired #movingon #rebeginning ♬ original sound – Angie & Jays

On je takođe dodao: „Trenutno sam na samom početku novog života i sviđa mi se, sviđa mi se ideja novog početka. Voleo bih da taj početak započenem ovde u Srbiji, ukoliko me želite.“

Može biti da ova informacija nije toliko daleka od istine, jer se po Beogradu prethodnih nedelja može čuti da je Džoni kupio imanje na Kosmaju i da zaista planira novi život u Srbiji.

Ove glasine i nezvanične informacije i dalje nije moguće potvrditi, ali ukoliko bi se ispostavile kao tačne onda bi Džoni Dep mogao da posluži kao još jedna inspiracija i mnogim našim ljudima da se više okrenu životu u prirodi i osete sve one čari koje krije naša prelepa zemlja.

Izvor: thenews.com

Epizodna uloga Džonija Depa u srpskom teatru apsurda – Stoj Džoni, ne budi lud!

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

217 Shares
217 Shares
Share via
Copy link