Poznati Vesti

Džoni Dep pronađen bez svesti u hotelskoj sobi u Budimpešti (FOTO)

johnny
Printscreen

Džoni Dep u poslednje vreme ozbiljno zabrinjava svoje fanove. Sada je zajedno sa svojim bendom trebalo da nastupi u Budimpešti, ali se na poslednjoj probi nije pojavio zbog lošeg zdravlja, a onda je naprasno prestao da komunicira pa su i lekari morali da intervenišu.

Džoni Dep je pre nešto više od mesec dana napunio 60 godina, a poslednja godina nije mu bila najlakša. Nakon što je pobedio na sudu Amber Herd, glumac je nastavio sa sjajnim nizom u karijeri, ali su ga počeli proganjati zdravstveni problemi.

Pre nekoliko nedelja na Vebu se pojavila vest da je Dep slomio nogu i da je primoran da odloži turneju svoje muzičke grupe „The Hollivood Vampires“.

Istina, tada je umetnik uspeo da se brzo oporavi i nastavio je da nastupa, iako se i dalje povremeno pojavljivao u javnosti sa štakama.

Džonijev sledeći nastup je trebalo da bude u Budimpešti. Dep nije došao na tonsku proveru grupe, ali to nikoga nije zabrinjavalo, jer je ranije propuštao probe, pozivajući se na loše zdravlje.

314661_dzonidep_ff
Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tim umetnika je imao razloga za zabrinutost tek nakon što je glumac prestao da komunicira. Ispostavilo se da mu je pozlilo u hotelskoj sobi, gde je odmah pozvana Hitna pomoć.

– Čuli smo samo da je Dep bio toliko uzbuđen da nije mogao ni da napusti hotel. Čuli smo i da je pozvan kod doktora da vidi da li mu se dogodilo nešto ozbiljnije – rekao je bubnjar Hollivood Vampires.

Podsetimo, Džoni Dep je u junu 2022. pobedio na suđenju svojoj bivšoj supruzi Amber Herd u slučaju porodičnog nasilja i klevete. Nakon što je glumica 2018. iznela optužbe protiv Depa, najveće filmske kompanije su mu odmah raskinule ugovore.

Zvezdi je trebalo dosta vremena da povrati svoj dobar glas. Prvi film u kome je glumio posle „otkazivanja” bila je istorijska drama „Žan Daberi” u režiji Mejvena.

Nedavno je govorio o svojoj novoj pasiji, slikarstvu, a dotakao se i proslave „5 godina ludila“:

Izvor: Stil Kurir

Džoni Dep napravio zaokret od glume, u novoj profesiji već je zgrnuo lovu (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link