Koronavirus Srbija

Profesor dr Goran Belojević: Sve pandemije okončava priroda, nijednu vakcinacija

Prof. dr Goran Belojevic

„Do kraja godine koroni je odzvonilo. Dajem milion dolara za to.“

To je pre devet meseci gostujući na K1 televiziji rekao prof. dr Goran Belojević. Danas je poslednji dan decembra, a omikron soj korone bacio je na kolena pola planete.

Da li ga je korona nadmudrila, pitala je ovog jutra Jovana Joksimović na K1 profesora Medicinskog fakulteta Gorana Belojevića.

– Razlika između kovida i španske groznice je u tome što za groznicu nije bilo vakcine. Napravili smo sebi medveđu uslugu jer smo vakcinacijom produžili opstanak virusa. Vakcinacija se ne sprovodi u vreme pandemije – kazao je profesor Belojević.

– Da bi se neko vakcinisao moramo biti sigurni da u sebi ne nosi virus. Samo PCR negativne osobe trebalo bi da prime vakcinu. Mi sada imamo situaciju da se masovno vakcinišu i osobe koje nose virus u sebi, a da to ne znaju, i time bacamo vodu na plamteće ulje.

Profesor Belojević kazao je u „Uranku“ da do mutacija virusa dolazi kada se vakciniše osoba koja u sebi nosi virus.

– Sve pandemije okončava priroda, nijedna nije zaustavljena vakcinacijom. Priroda će učiniti svoje ali ne smemo joj otežavati. I dalje stojim pri svom mišljenju koje sam izneo pre godinu dana da pandemije ne bi bilo da je primenjena masovna preventiva probioticima. Napisao sam i naučni rad na tu temu. Probiotici se mogu dati svima, od beba do najtežih bolesnika. Jedna kapsula dnevno je dovoljna – kazao je dr Goran Belojević na K1. – Vakcinacija je veštački put, a probiotici prirodni.

Dao je dr Belojević savet da bi trebalo da se izložimo virusu ali kontrolisano.

– Ovako kako ja to radim, sa barijerom, sa maskom i vizirom. Tako virusu ne dozvoljavate da vas savlada i nećete se izložiti velikoj količini virusa. Morate se izložiti da biste stekli otpornost, prirodno ili veštački. Ja sam uvek za prirodni put. Ovako kako ja to radim – naglasio je dr Belojević i dodao da novi sojevi korone neće biti slabiji, ali će naš organizam biti otporniji.

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link