Vesti Novi Sad

Doček Nove godine za penzionere u Novom Sadu

Za slavlje nikada nije kasno, a nije ni rano da se raspitujete koji restorani u Novom Sadu imaju najbolje ponude za doček nove 2016. godine. Ukoliko ste u poznim godinama, a još uvek ste željni provoda, dočeka uz tamburaše i ukusnu večeru, mi vam predlažemo neke od novosadskih restorana.

docek-stari
Izvor: Pixabay ©

Bela Lađa

Bela Lađa nudi dve ponude svečanu večeru i proslavu novogodišnje noći u restoranu. Svečana večera podrazumeva bogat muzički program, konzumiranje domaćeg pića u neograničenim količinama po ceni 45 evra po osobi. Ukoliko se odlučite da provedite novogodišnju noć u restoranu Bela Lađa uz muziku, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik po ceni 25 evra po osobi, piće po izboru se doplaćuje po redovnim cenama. Postoji mogućnost iznajmljivanja soba u centru grada ulica Zlatne Grede broj 15 i
ulica Kisačka broj 21.

docek-nove-godine
Izvor: Pixabay ©

Ribarac

Ukoliko želite da provedete novogodišnju noć na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Ribarac uz muziku u izvođenju benda Rusija, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik to će vas koštati 7.200 dinara. U cenu su uključeni, kako kažu, bogat meni i piće u neograničenim količinama.

docek-penzioneri
Izvor: Pixabay ©

Alska barka

Ako ste ljubitelji tamburaša novogodišnju noć  možete proslaviti takođe na Ribarskom ostrvu na Dunavu, u restoranu Alaska barka uz tambure benda Još ovu noć, raznovrstan, interesantan program i bogat jelovnik.  U cenu od 6.000 dinara su uključeni bogat meni i piće u neograničenim količinama.

Restoran Inspiracija

Kako kažu u ovom restoranu nude inspirativan doček Nove 2016. godine u jedinstvenom ambijentu. Uz vrhunska jela iz 4 ganga (hladno, toplo predjelo, glavno jelo, desert) posebno osmišljenih za specijalnu novogodišnju noć, očekuju vas i ekskluzivne vinske etikete. Večera plus rezervacija će vas koštati 3.000 dinara.

Restoran Terasa

Ovaj restoran nudi posnu, vege i mesnu trpezu. U večeru su uključeni predjelo, glavno jelo i desert. Ukoliko volite tamburaše onda je ovo mesto za vas, jer će ovde celo veče svirati tamburaški orkestar Rubato.

Više o tome ko će nastupati na trgu za doček

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
Share via
Copy link