Beograd Magazin

Zašto više nikada u životu neću otići na doček Nove godine u Beograd

Jedna žena odlučila je da napiše svoju ispovest i da objasni zašto joj više ne pada na pamet da daje pare na doček Nove godine po beogradskim klubovima.

Poslednji put sam otišla na doček 2010. godine i evo zašto mi više ne pada na pamet da dajem pare na provod u Beogradu!

Rezervisali smo u jednom poznatom klubu, cena je bila 3.000 dinara, uz besplatnu hranu i piće celo veče.

Ponuda je delovala primamljiva, pa smo odlučili da idemo moj tadašnji dečko i ja, kao i još jedan par. Stigli smo ranije, već oko 10 smo bili tamo kako bismo se na vreme zagrejali za ponoć.

Međutim, već sa vrata sam doživela šok! Iako je taj klub inače izgledao pristojno, za ovaj novogodišnji doček odlučili su da ga pretvore u šator!

Naime, umesto stolova i stolica koji su do tada stajali tu, ubačeni su veliki slavski stolovi i klupe, samo kako bi što više ljudi stalo unutra.

Što se tiče hrane, na raspolaganju za celo veče su bila svega tri ovala sa vrlo siromašnom ponudom. Tek poneka osušena šunka ostala je u jednom ovalu, dok se sve ostalo razgrabilo i pre nego što se lokal napunio.

Okej, ostaću gladna, već vidim, ali razmišljam nema veze, pa i nismo došli zbog hrane! Okrenem se piću, kad tamo novi šok!

U ponudi je bilo vino, koje su doneli u velikim balonima za vodu i pretakali u manje posude. Pored toga bilo je i točeno pivo i vodka, koja je zapravo pre bila neki “špiritus”.

Muzika je bila očajna, ozvučenje još lošije, od onog kluba u koji sam inače izlazila ni traga ni glasa! Pogledala sam u dečka i pogledom mu govorila da ne želim ni 12 sati da dočekam ovde.

Srećom, par sa kojim smo došli živeo je nedaleko odatle.

Svi smo se pokupili i pravac u stan! Tamo nas je dočekala njegova majka, naseckala pršute i pite. Donela je i neko vino, a mi smo u potpuno opuštenoj atmosferi odbrojavali do isteka stare godine.

Ostali smo da ćaskamo celu noć, puštali muziku koju hoćemo i uživali skoro za dž! Okej, ne računajuću bačenih 3.000 dinara na klub.

U novoj godini čuvajte se šarenih laža, duševnih zelenaša i tuđih dobrih namera

Izvor: Kurir

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Isti slucaj je sa Tremom u Ns…muzika ocajna bukvalno, dve stolice barske na nas 9, jos su hteli da nam uzmu jednu zbog jako “bitne” gosce, hrana sendvicici , a pice se placala, za vece pare od 3 hiljade za vec pomenutu hranu i ugodjaj…necu ni ja u Ns vise🤣

  • Za 3000 din sto je oko 25e nerealno je ocekivati hranu u neogranicenim kolicinama i pice u neogranicenim kolicinama i to radnim danom u nekoj kafani na Ibarskoj magistrali a ne za novogodisnju noc.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
301 Shares
301 Shares
Share via
Copy link