Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 30. decembar 2015. godine

Strelac pred novom čarolijom, za Device konačno predah dok Vodoliju čeka neko drag iz prošlosti. Na drugoj strani, Ribe guše ljubomorom, a Škorpija opet igra grubo i strastveno. I to nije sve. Proverite zdravstveno stanje, jer dolazi sreda, dan Merkura, a ovo je dnevni horoskop za 30. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Uviđate da gubite vreme na nekim segmentima u poslu i možete dobiti izuzetno dobre sugestije od jednog Lava kako bi mogli da unapredite svoje veštine. Ponekad će vam se činiti da ste ipak malo u zakašnjenju sa svojim zadacima koji ne doprinose ničemu dobrom. Jedan segment govori u prilog da je sve to sa razlogom kako bi sutra uhvatili svoju zvezdu vodilju.

Ljubav: Neko je u vas zaljubljen već duže vreme ali tek sada imate priliku da to i otkrijete. Ova osoba može i da ode ako ne budete otvoreni na ljubavnom polju i ne budete rekli šta zapravo osećate.

Zdravlje: Pazite na mogućnost povišenog krvnog pritiska.

BIK

Posao: Možda neko krije velike promene kod vas na radnom mestu i da vi tek sada otkrivate nešto u vezi sa time. Mozda vam se neke stvari ne svide na početku jer imate dovoljno razloga da se malo zabrinete. Vidi se da će vas neke sitne reči mnogo isprovocirati i uviđate da vi tu i ne možete nešto više osim da prihvatite ili čak i odete sa tog mesta gde ste trenutno pa ćete imati još mogućnosti svakako.

Ljubav: Mala karmička priča ili neki dug iz proplosti je na pijedestalu ovaj put. Bolje po vas da razmislite da nepto morate da uradite po tom pitanju da ne biste imali neraščišćene račune jednog dana.

Zdravlje: Možda bi bilo dobro da odete na sistematski pre praznika.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Malo neprijatnija situacija danas jer nemate dovoljno elana za neke stvari koje ste do sada imali, pa bi bilo dobro da se malo češće odmarate kako bi povremeno punili baterije i bili mnogo boli u radu. Možete se svakako osloniti na članove iz tima. Njihova mala podrška će vam mnogo značiti.

Ljubav: Imate dovoljno mašte da ne treba na prvi pogled da stvari gledate kao da su se već ostvarile. Što duze budete čekali više ćete biti u mogućnosti da uživate. Jedan nov i solidan početak jedne ljubavne priče za one koji su slobodni.

Zdravlje: Mala iscrpljenost ali u suštini nije loše.

RAK

Posao: Svaki početak je takav da ne možete nešto isuviše veliko da očekujete. Biće bolje ako se prilagodite datoj situaciji kako bi počeli što kvalitetnije da izvršavate radne obaveze. nemate čega da se stidite i ustručavate jer su samo na početku dana malo pkakljivi aspekti koji se kasnije i ne primećuju.

Ljubav: Malo ste više ljubomorni na segmentu emocija i ne dopuštate ni partneru da se na časak opusti. Nemojte danas bar da podržavate ovakav vid energije kako bi što kvalitetnije proživeli ovaj period.

Zdravlje: Nemate teške aspekte na polju zdravlja ovaj put.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link