Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 30. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Imaćete malo teži dan jer imate osećaj da stvari ne idu vama na ruku i da kao nikada gubite volju za nekim poslovima koje ste radije sa lakoćom radili. Nije sve baš toliko loše osim što se vas stil kosi sa nekim novim pravilima. Samim tim na vreme poćnite da menjate situaciju kako bi se što pre vratili u kolosek u kojem ste bili bezbrižni.

Ljubav: Jedna Škorpija će vas ovaj put izneveriti i uvidećete pravu sliku osobe u koju ste zaljubljeni. Možete imati mnogo više iluzija nego što bi imali, inače nemate puno izbora osim da se pomirite sa nekim činjenicama i da gurate dalje u nove pobede.

Zdravlje: Obratite dovoljno pažnje ovom segmentu jer možete imati malo ozbiljnije probleme.

DEVICA

Posao: Imate pravo da se odmorite ako uvidite da niste za neki veći rad danas. Nemojte da vas savest zbog toga grize jer i vi imate dušu. Biće bolje da ne ulazite u nešto novo jer tada može da se nešto ovaj put iskomplikuje kako na sitnijim tako i kroz krupnije stvari u samim zadacima koje imate da iznedrite.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Bika je pravi izbor za vas i po elementu i po samim aspektima koje možete da očekujete. Oni koji su zauzeti mogu da se oslone na svog partnera jer nije slučajno sto ste baš sa tom osobom u vezi.

Zdravlje: Solidno.

VAGA

Posao:Iznenađenje kroz posao definitivno vas ovaj put očekuje pa se nemojte žaliti jer ovo može biti jedna pozitivna situacija kroz koju prolazite. Nemate ni nekih većih problema kroz koje možete da prolazite jer ćete mnogo lakše u ovom periodu donositi nove odluke i to simbolično pred kraj jedne i ulaskom u Novu godinu.

Ljubav: Možda je jedna Vodolija pravi izbor a vi to ne vidite jer ste možda rezervisani više na ovom polju nego inače.

Zdravlje: Proverite male sitnice kako ne bi bilo kasnije većih problema kod vas u kardiovaskularnom sistemu.

horoscope-horoskop-skorpija
pixabay.com ©

ŠKORPIJA

Posao: Na neku situaciju niste baš računali a možda vam se i ne svidi određeni režim rada pa se savetuje da se na vreme pripremite za tako nešto. Nemojte očajavati, jer postoji mogućnost da ćete imati dovoljno nadoknade za svoj utrošeni rad ovaj put. Nemojte da se sekirate oko stvari koje ne zavređuju pažnju jer nešto nećete moći tek tako da promenite.

Ljubav: Imate dosta strastven pristup i stav po pitanju flerta a ovo naročito važi za osobe koje su slobodne. Oni koji su zauzeti ne treba da ulaze u priče koje nisu etične.

Zdravlje: Nemate većih tegoba.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku