Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 30. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Neki posao od ranije vam nosi satisfakciju a može nešto novo da se desi, pa oni koji ne rade imaju odlilnu priliku da odu na razgovor kod osobe rođene u znaku Blizanca. Nećete se pokajati samo se malo vise angažujte i imaćete poslovnu priliku koju niste ni očekivali.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Bika je možda izuzetna prilika i samo je još potrebno da se otvorite pa da čarolija otkrije svoje.

Zdravlje: Nemate probleme na ovom polju.

JARAC

Posao: Imate mogućnost za novu poslovnu ponudu. Mozda ćete imati nekoliko izbora ali ćete se definitivno odlučiti na onaj gde možete više da dobijete. Jedna ženska osoba vam ovde može biti od male pomoći pa se malo otvorite u priči kako bi vam zvezde zasijale.

Ljubav: Malo lošija situacija nego na poslovnom segmentu. Nemojte da se samo vežete za osobu koja vam nije uzvratila emocije jer ovde neko može da vam okreće leđa.

Zdravlje: Pazite se psihičkog pritiska.

VODOLIJA

Posao: Nećete imati veće šanse da se nešto novo dešava. Ovde je sve u istom fazonu i nećete ni morati nešto da tražite više nego što imate. Budite zadovoljni time što imate jer takav stav vam mnogo više donosi nego da ste imali mogućnost da se možda otvori polje inostranstva ili neke jače korporacije koja bi vas oberučke prihvatila.

Ljubav: Neko od ranije je ovde još uvek prisutan i čeka da mu se javite. Možda priča kreće iz prijateljstva a kasnije je to malo lepše po aspektima koji se otvaraju kod vas.

Zdravlje: Nema većih promena.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

RIBE

Posao: Nemojte da vas neko odvrati od vaših planova kako biste uspeli da realizujete ono što ste zamislili. To je odlična ideja i ne morate se puno upuštati u raspravu. Imaćete mogućnost da donesete odlične ideje koje će se možda nekoj osobi dopasti kako i ne očekujete još na početku cele priče.

Ljubav: Malo ste ljubomorni više jer niste sigurni u ono što vam partner priča. Nemojte da se bavite suvišnim stvarima jer ćete tako ugušiti drugu stranu.

Zdravlje: Savetuje se jedan kompletan sistematski pregled.

Otkrijte horoskop za januar 2016.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link